Ο Σεβασμιώτατος με την Άννα (φωτό)

6
2531

Στον καθιερωμένο βραδινό του περίπατο στην πόλη ο Σεβασμιώτατος περνάει από διάφορες γειτονιές και ενοριακούς ναούς. Τελευταία, περνώντας από τη γειτονιά του Αγίου Παύλου, συνοδευόμενος από τον καλό του φίλο Γιάννη Σταματιάδη, σταμάτησαν να πουν μια καλησπέρα στο φιλόξενο σπίτι (μουσείο) της «φωνής της Κω», της μεγάλης μας παραδοσιακής ερμηνεύτριας Άννας Καραμπεσίνη.

Η Άννα του καλοδέχτηκε με ανοιχτές τις αγκάλες -όπως πάντα- με πολλά φιλιά, στιχάκια και αναμνήσεις…

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οταν θα φύγει η Αννα Καραμπεσίνη και εύχομαι αυτό να αργήσει όλοι θα τρέξουν για να πάρουν λίγη από την δόξα της. Εν ζωή όμως τι έχουν κάνει οι Κώοι για αυτήν. Θυμάμαι την κ. Κυπραίου να παραδέχεται δημόσια σαν Έπαρχος ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα για αυτήν.
    Βρέθηκε ένας κύριος από την Λειβαδειά σαν θαυμαστής των τραγουδιών της να ενδιαφερθεί για αυτήν, να της επιδιορθώσει το σπίτι όπου ο Δεσπότης σαν περαστικός σήμερα την επισκέφτηκε.

  2. για την κυρια καραμπεσινη όλα τα εφτιαξε ο κυριος ιωανης κουτρουμανις από το αλιαρτο βοιωτιας εμεις οι κωοι δεν εχουμε κανει τοιποτε παριτσα

    • βλεπε την εφημεριδα της πλατη σου κυριε ασε τον σεβασμιοτατο υσηχο

      βλεπε την εφημεριδα της πλατη σου κυριεασε ησυχο τον σεβασμιοτατοππ

  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΔΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΚΑΙ Η ΚΑ. ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗ. ΜΕΤΑ…ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ. ΟΣΟ ΖΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ?
    ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ