ΘΛΙΨΗ Έφυγε από τη ζωή η Κική Παρβαντώνη (Σήμερα 3μμ η κηδεία στον ΙΝ Αγ. Παρασκευής Κω)

13
2968

Έφυγε χτες από τη ζωή έπειτα από άνιση μάχη με ανίατη ασθένεια που την ταλαιπώρησε τους τελευταίους 4-5 μήνες η γνωστή συμπατριώτισσά μας Κική (Κυριακή) Παρβαντώνη (το γένος Ηλιάδη), σε ηλικία 59 ετών.

Η Κ. Παρβαντώνη, (γνωστή σε όλους ως Κική), μητέρα δύο παιδιών , ήταν ιδιαίτερα κοινωνικό και αγαπητό άτομο στην τοπική κοινωνία που πάντα ενδιαφερόταν για τον συνάνθρωπο (εργαζόμενη για πολλά χρόνια στο κατάστημα «μίνι-μάρκετ» που διατηρούσε με τον σύζυγό της Αντώνη, επί της Εθν. Αντιστάσεως, στην πόλη της Κω).

Η κηδεία της πραγματοποιείται σήμερα στις 3μμ στον ΙΝ Αγ. Παρασκευής Κω.

Ειλικρινή συλλυπητήρια, στον σύζυγο τα παιδιά, τα αδέρφια και τους λοιπούς συγγενείς.

kikhsm

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Θεός να την ανάπαυση κουράγιο στα παιδιά της κ στο άντρα της Κ σε όλη την οικογένεια της που στάθηκε δίπλα με δίναμη κ Αγάπη

  2. Kωστογλακης Γιωργος

    Καλο παραδεισο Κικη, δεν το ηξερα καν οτι ησουν αρωστη, συλληπηρηια φιλε Αντωνη

  3. ΛΙΤΣΑ
    Καλό ταξίδι και καλή αναπαυση να έχει η ψυχουλα της.Θερμά συλλυπητηρια σε όλη την οικογένεια.

  4. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

  5. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της και τον πόνο σας…Καλό Παράδειο ξαδελφούλα…

  6. Ησουν παντα με το χαμογελο στα χειλη δειχνοντας ενδιαφερον για ολα..καλο παραδεισο κυρια Κικη!ακομα σ εχω μπροστα στα ματια μου!κυριε Αντωνη, Ειρηνη,Λευτερη σας ευχομαι ο Θεος να σας δινει κουραγιο και δυναμη ν αντεξετε τον πονο της απουσιας της…τα θερμα μου συλληπητηρια!

  7. Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια χάσατε ένα καλό άνθρωπο με ένα υπέροχο χαμόγελο ευγενεσταστη κουράγιο στην οικογένεια σαν Κική σπανιζουν τετοιοι Άνθρωποι .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ