ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο λαμπερός γάμος του Φαίδωνα & της Μαρίνας στον Αγ. Παύλο Λινοποτίου

7
9953

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δύο καλοί φίλοι και εξαιρετικά παιδιά, ο καλός συνάδελφος και εκδότης της εφ. «Το Βήμα της Κω», Φαίδωνας Ιωαννίδης και η εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρίνα Πασανικολάκη, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πανέμορφο και ειδυλλιακό περιβάλλον, στον Ι.Ν.  του Αγίου Παύλου στον Λινοπότι, παρουσία πλήθους συγγενών και φίλων, οι οποίοι έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους στο νέο ζευγάρι για βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους.

Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ μαζί με τον π. Χρυσόστομο, τον π. Αντώνιο και τον π. Ιωάννη.

Κουμπάροι του ζεύγους ήταν οι: Ματθαίος Θωνιάτης, Άγγελος Γλυτσός και Δημήτρης Μαραγκάκης.

Άπειρες ολόθερμες ευχές παιδιά να ζήσετε χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Ας είναι ο γάμος σας η αρχή μιας ατελείωτης χαράς, ευτυχίας, ευημερίας και αρμονίας που να σας συνοδεύει γλυκά και τους δύο για πάντα!!!

Το 1ο βίντεο είναι από τον Μιχάλη Χατζηθέμελη:

Να ζήσετε Ευτυχισμένοι..!!!

Geplaatst door Mike Hagithemelis op zaterdag 23 september 2017

BINTEO M. Xατζηθέμελη από το γαμήλιο γλέντι στη Νέα Φαντασία:

ΦΑΙΔΩΝΑΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ

Geplaatst door Mike Hagithemelis op zaterdag 23 september 2017

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΦΑΙΔΩΝΑΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΙ!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ,ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ…ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΑΣ!
    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΜΑΡΑΓΚΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΙΛΙΕΣ…»ΔΕΝΟΝΤΑΙ» ΜΕ ΔΕΣΜΑ ΙΕΡΑ ΣΕ ΑΝΙΕΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!

  2. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΑΣ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΑΣ ΖΩΗ…..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ