60 μετεγγραφές μαθητών από το ΓΕΛ Ζηπαρίου στα Λύκεια της Κω! Η ΑΠΟΦΑΣΗ 60 γονέων στη ΓΣ «Αγανακτισμένοι & προβληματισμένοι…»

4
1414

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Οι γονείς του ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ζηπαρίου, μετά τη γενική συνέλευση που  πραγματοποιήθηκε σήμερα 06/10/2017, αγανακτισμένοι από την αδιαφορία της  πολιτείας και το γεγονός ότι ένα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς το σχολείο  μας εξακολουθεί να μη λειτουργεί , λόγω έλλειψης καθηγητών και επειδή δεν φαίνεται  άμεση λύση, προβληματισμένοι για το μέλλον των παιδιών μας ζητάμε τη μεταγραφή τους στα σχολεία της πόλης της Κω.

Το σύνολο των γονέων που παρεβρέθηκαν και αποφάσισαν τη μεταγραφή ανέρχεται σε 60 τον αριθμό, οι οποίοι και υπογράφουμε την ανωτέρω απόφαση.

 

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να κάνουν οι γονείς, κτήριο στου διαόλου την μάνα, καθηγητές που θα, θα, θα έρθουν, φροντιστήρια όλα στην πόλη..

    Μετακομίζουν μια και οι περισσότεροι εργάζονται στη Κω και τα παιδιά μπαίνουν σε πρόγραμμα χωρίς να περιμένουν τους καθηγητές του ΣφΥΡΙΖΑ που κάθε τόσο εξαγγέλλει ο Κάπτεν Ηλίας ο ΜΝΗΜΟΝΙΟφόρος ότι έρχονται αλλά Όλο χάνουν τον δρόμο για το Ζηπάρι….

  2. Αφού μετακίνησαν και έπεισαν παιδιά και γονείς να φύγουν από το 1ο 2ο και Επαλ τώρα τους λένε ότι δεν έχουν καθηγητές και κτίριο. Στην Ελλάδα όλα άρπα κόλλα.

  3. Εχω μια απορια…για τους μεταναστες φτιαξανε ολοκληρο χωριο σε τρεις εβδομαδες δεν μπορουν να φτιαξουν καποιους χωρους να κανουν μαθημα τα παιδια?

  4. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠ. ΕΝΩΣΗΣ Κ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.
    ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ, ΣΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΥΤΕ ΜΑΤΙ ΕΔΑΚΡΥΣΕ, ΟΥΤΕ ΤΖΕΠΗ ΑΔΕΙΑΣΕ.
    ΑΔΕΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΣΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΑΝΑΓΚΑΙΟΥΣ Ε;
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ».
    ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.
    ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΩ Η ΧΑΝΩ ΣΑΛΙΟ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ