ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Μόνιμη εγκατάσταση Ψυκτικού Θαλάμου στο Νοσοκομείο Κω για την διαχείριση των αποβλήτων

2
1966

Θέμα: «Δημιουργία μόνιμης εγκατάστασης Ψυκτικού Θαλάμου για την διαχείριση των αποβλήτων»

Το ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» σας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν στην δημιουργία μόνιμης εγκατάστασης Ψυκτικού Θαλάμου για την Διαχείριση των Αποβλήτων. Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε προμήθεια και εγκατάσταση ψυκτικού θαλάμου σε σταθερή κατασκευή του Νοσοκομείου. Ο ψυκτικός θάλαμος είναι συνολικού όγκου 15 περίπου κυβικών μέτρων και λειτουργεί σε θερμοκρασία -2 έως 0 βαθμούς Κελσίου. Παράλληλα απομακρύνθηκε ο φορητός ψυκτικός θάλαμος του αναδόχου (κοντέινερ ψυγείο) από την είσοδο του Νοσοκομείου από την οδό Μητροπόλεως που μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου και επιβάρυνε με ηχορύπανση την περιοχή και τους περίοικους. Το έργο κόστισε περίπου 7,500€ και χρηματοδοτήθηκε από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου. Με τον νέο Ψυκτικό Θάλαμο όλοι οι εμπλεκόμενοι εργαζόμενοι σχετικά με την διαχείριση των αποβλήτων θα μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντα τους έχοντας μια σύγχρονη εγκατάσταση με όλες τις απαραίτητες από τους κανονισμούς προδιαγραφές εγκαταλείποντας οριστικά εξοπλισμό που είχε εγκατασταθεί στο νοσοκομείο ως προσωρινή λύση πριν από αρκετά χρόνια.

Η διοίκηση του νοσοκομείου θέλει να ευχαριστήσει το σύνολο των εργαζομένων στο νοσοκομείο γιατί με μεθοδική και ομαδική δουλειά επιχειρείται η σταδιακή βήμα-βήμα βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας σε κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΡΙΚΑΛΑ: Μάνα μαζεύει πετάμενα ψάρια να ταΐσει τα παιδιά της. (ΦΩΤΟΣ)

    Τραγικές εικόνες φτώχειας εν έτη 2017 στη πόλη των Τρικάλων.
    Όπως κατέγραψε ο φακός του trikalazoom.gr αυτή μάνα μάζευε σήμερα το μεσημέρι στην λαϊκή αγορά Τρικάλων πεταμένα ψάρια απο το οδόστρωμα.
    Η γιαγιά της πάμπτωχης αυτής οικογένειας σε άλλο σημείο του δρόμου, μάζευε και αυτή απο την άσφαλτο πεταμένες ντομάτες και πιπεριές, και τις έβαζε επιμελώς πάνω στα παιδικά καρότσια που τα έσπρωχναν τα ανήλικα παιδάκια.
    Για πόσο ακόμη θα βιώνουμε τέτοιες εικόνες φτώχειας στα Τρίκαλα;http://www.trikalazoom.gr/2017/10/blog-post_96.html

  2. «Ο Ηγέτης που θα λυτρώσει τους Έλληνες και την Χώρα υπάρχει …είναι ευλογημένος από τον Θεό ,καθαρός στην ψυχή Χριστιανός Ορθόδοξος και δεν είναι πολιτικός…
    Οι συνθήκες θα επιτρέψουν στον κόσμο να τον αναδείξει πολύ γρήγορα… και επειδή θα θέσει σαν κορώνα της πολιτικής του τον Χριστιανικό πολιτισμό θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα αναδείξει με τις πράξεις του τη αναγέννηση του Ορθόδοξου Χριστιανισμού σε όλο τον κόσμο. Αν ο Έλληνας μετανοήσει και ανακόψει την αποστασία από τον Θεό που έχει ξεκινήσει σαν έργο του αντίχριστου ,ζήσει ενωμένος κάτω από τον χριστιανικό πολιτισμό , και διώξει μακριά την λατρεία του χρήματος και της σάρκας τότε ο Θεός θα δείξει αμέριστο έλεος και θα σηκωθούμε όρθιοι» … Αγίου Παϊσίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ