ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με 210 έργα μαθητών/τριών της Κω η εντυπωσιακή έκθεση για την Αφίσα της Ειρήνης – Τα τρία πρώτα βραβεία

3
2565

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή και  επιτυχία, πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξεν. Κosta Palace στην Κω, η έκθεση Ζωγραφικής παιδιών από τα Δημοτικά σχολεία του νησιού της Κω για την Αφίσα της Ειρήνης, με θέμα «Το μέλλον της Ειρήνη».

Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 210 μαθητές του νησιού μας με τα έργα τους.
Όλα τα παραπάνω θα σταλούν στην Αθήνα και στη συνέχεια όσα επιλεγούν, στην Αμερική,για να πάρουν μέρος  στο Διεθνή διαγωνισμό των Lions.

Η επιλογή των τριών έργων από την επιτροπή στην οποία συμμετείχαν η Δασκάλα ζωγραφικής και Αγιογραφίας, Μαρία Βαμβακούση και οι Lions  Μαρία Κορκή (Πρόεδρος της επιτροπής για την Αφίσα της Ειρήνης)  & Δημήτρης Παπακωνσταντίνου (μέλος της επιτροπής). Και φέτος η επιλογή δεν ήταν εύκολη. Όλα τα έργα ήταν μοναδικά και αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά!!

Τα 3 πρώτα βραβεία δόθηκαν με τα σχετικά δώρα από τη Λέσχη Lions (υλικά και είδη ζωγραφικής) δόθηκαν στους:

1ο βραβείο Γιώργος Κατσίπης Δημοτικό σχολείο Κεφάλου

2ο βραβείο Σοφία Καραδήμου 2ο Δημοτικό σχολείο Κω

3ο βραβείο Τζεσιόλα Τζαράι Δημοτικό σχολείο Ζηπαρίου

Ευχαριστίες εκ μέρους της Λέσχης Lions Κω εξέφρασε ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions, Μανώλης Κουκλάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΙΝΤΕΟ Ρεπ. από Δημοτική Τηλεόραση Κω:

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια ήταν η επιτροπή και με τι ειδικότητες; ποια η προκήρυξη του διαγωνισμού όσων αφορά τις προδιαγραφές. Επαρχιακές πρόχειρατζες για αυτοπροβολή των μελών

  2. Kε Κιάρη, γιατί παραποιείτε τα σχόλια του Αντί, όταν δε λογοκρίνετε τόσα άλλα χυδαία και υβριστικά; Τέτοια λογοκρισία ούτε η των Συνταγματαρχών…δημοκρατία! Δεν έλεγε Lions στο αρχικό του σχόλιο αλλά …Μασόνοι! Εσάς ενοχλεί το ειρωνικό αυτό σχόλιο;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ