Η Ελληνική σημαία δίπλα στην Σουηδική για την Γιασεμή Κουτούζη που παρουσίασε το Διδακτορικό της στο Παν/μιο του Γκέτεμποργκ!

11
7736

Η Ελληνική σημαία δίπλα στην Σουηδική χάριν της συντοπίτισσάς μας Ιατρού – Ακτινολόγου, Γιασεμής Κουτούζη η οποία παρουσίασε το Διδακτορικό της στο Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ.

Πολλά συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου: Τα ολόκαρδα συγχαρητήρια μου ως φίλου και δασκάλου για την καλή, άξια κι αξιαγάπητη Γιασεμή μας! Να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένη με συνεχείς επιτυχίες!! Φιλιά και χαιρετίσματα!!

  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!
    ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΑΣ.
    ΕΙΘΕ Ο ΟΡΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ «ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ»ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ!
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

  3. Συγχαρητήρια!!!! Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή σου. Πολλά συγχαρητήρια και έπαινοι στους γονείς σου

  4. Μπραβο Γιασεμη μου!Σε καμαρωνω με αγαπη ,θαυμασμο, εκτιμηση, συγκινηση. Πάντα άξια σε ο,τι επιδιωξες !ειλικρινη συγχαρητηρια για οσα πετυχες και πολλες ευχες για οσα ακολουθησουσουν! τα συγχαρητηρια μου στους γονεις σου για σενα και τα αδερφια σου που ξεχωριζουν στον χωρο της επιστημης, κι οχι μονο ως επιστημονες.

    Ελλη Καρανικα

  5. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΑ ΓΙΑΣΕΜΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ Κ. ΣΤΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΕΡΟΥ.

  6. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΦΟΙΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΞΑΜΕ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Απορια.Καλα εκει δεν εχει αγωνιστες και ρουβουκιωνες ;Γιατι ειναι τοσο ομορφα και καθαρα εκει;Βρε τους βαρβαρους τους Σουηδους ακου και σημαιες οι φασιστες.Ντροπη τους.Α ρε αναρχικοι και ΚΚΕ που ειστε ;Να κανετε τους αγωνες σας……ζωα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ