ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σκηνικό στην παραλιακή της Κω! ΙΧ με οδηγό σε έξαλλη κατάσταση σε μια τρελή πορεία «μπούκαρε» σε εστιατόριο…

0
17554

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Παρά λίγο να θρηνήσουμε θύματα…

Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο δρόμο του…

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη απόψε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην παραλιακή οδό και στο κέντρο της Κω.

Το εικονιζόμενο ΙΧ το οποίο οδηγούσε αλλοδαπός σε έξαλλη κατάσταση (σύμφωνα με μαρτυρίες διαπληκτιζόταν άγρια για ένα μισάωρο κάτω από την καμάρα με κάποιον άλλον με τον οποίο είχε διαφορές) ξεκίνησε μια τρελή πορεία στην παραλιακή οδό.

Στο ύψος της πλ. Ρήγα Φερραίου ξέφυγε εντελώς της πορείας του, σκαρφάλωσε στο πεζοδρόμιο παρασέρνοντας πεζή τουρίστρια κι έναν σερβιτόρο μπροστά στο εστιατόριο «Μεσόγειος», όπου αν δεν έστριβε το τιμόνι να ξαναβγεί στο δρόμο θα είχε «μπουκάρει» μέσα και θα θρηνούσαμε πολλά θύματα…(ακούστε τη μαρτυρία).

Στη συνέχεια συνέχισε την τρελή πορεία στρίβοντας παράνομα στην Π. Τσαλδάρη (όπου επίσης ξήλωσε τσιμεντένιες μπάλες) και κατέληξε σε έναν αδιέξοδο δρόμο στον Αγ. Παντελήμονα.

Μπροστά στο συμβάν ήταν και δύο αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι και τον ακινητοποίησαν οδηγώντας τον στο ΑΤ Κω (όπου έσπευσαν πολλοί συμπολίτες μας εξαγριωμένοι).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ