Pics & VID Απονομή βραβείων & Αριστείων 1ου ΓΕΛ Κω – Καθιέρωση βραβείου Στ. Μανούση (Σχολική γιορτή στον Ορφέα)

2
1065

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον κατάμεστο Ορφέα, η σχολική εκδήλωση του 1ου ΓΕΛ Κω για την 76η επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αρχικά, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, ορίστηκαν η σημαιοφόρος και οι παραστάτες και στην συνέχεια απονεμήθηκαν τα αριστεία καθώς και τα χρηματικά βραβεία που έχουν θεσπιστεί.

Φέτος μάλιστα καθιερώθηκε από την οικογένεια Μανούση,  ένα νέο χρηματικό βραβείο «Σταμάτης Κ. Μανούσης»,  εξαιρετικής επίδοσης, διαγωγής και ήθους το οποίο απονεμήθηκε από τον κ. Ν. Στ. Μανούση, στην σπουδάστρια πλέον Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Ελένη Σ. Κιαπόκα (το παρέλαβε ο πατέρας της).

Ακολούθησε η επετειακή εκδήλωση του σχολείου με ένα πολύ προσεγμένο αφιέρωμα στην ιστορική επέτειο του ΟΧΙ και της εποποιίας του ’40

vraveio

2 ΣΧΟΛΙΑ

    • Με συμβολικό χρηματικό ποσό οι πολίτες της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ του ΚΕΝΤΡΟΥ δεν ξεχνάνε αυτούς που μας έφεραν την ΧΟΥΝΤΑ… Ήθελε Υπουργείο για να προσφέρει λέει και αποστάτησε, αμάρτησε για την Κω , μα για την Κω μόνο;;;….. Πάντως κατάφεραν να φέρουν την ΧΟΥΝΤΑ των καραβανάδων γρήγορα οι αποστάτες σαν τον Μητσοτάκη. Μερικοί πέθαναν στην ψάθα πραγματικά, άλλοι λίγα κατάφεραν να πάρουν και άλλοι κατάφεραν να χέζουν σε εφτά καμπινέδες, όπως ο Μητσοτάκης…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ