ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Το πανελλήνιο airsoft παιχνίδι Aegean Wars: The Manhunt (Ένταση δράση και αδρεναλίνη στην Κω)

0
2039

Το πανελλήνιο airsoft παιχνίδι Aegean Wars: The Manhunt αποτελεί παρελθόν, από τα ξημερώματα της παρασκευής 10 Νοέμβριου ξεκίνησαν να έρχονται παίχτες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας από Ρέθυμνο (R.A. ACTION) , από Αθηνα (Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης, Black Shadows, War Pigs Airsoft Team Athens)  , από Βόλο (ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ-Σύλλογος Αεροσφαίρισης Μαγνησίας), από Άργος (Wolf Pack Σύλλογος Αεροσφαίρισης Αργολίδας και  ΦΟΙΝΙΞ AIRSOFT TEAM  ΑΡΓΟΥΣ), από Ρόδο (Dark Knights «Rhodes Airsoft Team»).

Το παιχνίδι γεμάτο ένταση δράση και αδρεναλίνη καθώς υπήρχε συνεχόμενη κινητικότητα από όλες τις ομάδες και κατά την διάρκεια της νύκτας εκτελώντας νυκτερινές «αποστολές» κρούσης στα αντίπαλα στρατόπεδα.

Οι συμμετέχοντες έκτος Κω έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρόνια άλλα και ένα μεγάλο ενδεχόμενο ότι θα επισκευτούν το νησί του Ιπποκράτη και κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου για να θαυμάσουν τις ομορφιές του νησιού.

Ήδη ο Σύλλογος έχει αρχίσει τις ετοιμασίες για το επόμενο Aegean Wars βάση των αποτελεσμάτων του σεναρίου που παίχτηκε αποσκοπώντας σε ένα σενάριο παιχνιδιού μοναδικό που θα κρατήσει σε αγωνία τους συμμετέχοντες.

Τέλος ο Σύλλογος Αεροσφαιρίσης Κω ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες, τους  δωροθέτες, τους χορηγούς, την 80 ΑΔΤΕ  και όλα τα μέλη του Συλλόγου οπού βοήθησαν στην διεξαγωγή του πρώτου πανελλήνιου παιχνιδιού/αγώνα στο νησί της Κω.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του συλλόγου 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ