Αεροπορική τραγωδία στη Βρετανία: Οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμμια των αεροσκαφών (pics+vid)

0
1577

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την αεροπορική τραγωδία στη Βρετανία

Ένα ελικόπτερο συγκρούστηκε με ένα μικρό αεροπλάνο στον αέρα πάνω από την κομητεία του Μπάκιγχαμ, στη νοτιοανατολική Αγγλία.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11), συντρίμμια και από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης Waddesdon Manor, η οποία ανήκει σε ίδρυμα της οικογένειας Rothschild, και τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πιστεύεται ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν δύο άτομα, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα μαζί με τον πιλότο του αεροσκάφους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τα συντρίμμια των αεροσκαφών:

Διαβάστε εδώ το χρονικό της τραγωδίας

ΕΚΤΑΚΤΟ Αεροπλάνο συγκρούστηκε με ελικόπτερο στη Βρετανία – Φόβοι για πολλούς νεκρούς (pics)

Ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο συγκρούστηκαν στον αέρα στην Αγγλία, στην περιοχή του Μπάκινχαμσαϊρ, στα ανατολικά περίχωρα του Λονδίνου

 

Όπως μεταδίδουν βρετανική μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν φόβοι για πολλούς νεκρούς, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής (17/11), συντρίμμια και από τα δύο αεροσκάφη έπεσαν στους κήπους της ιστορικής έπαυλης Waddesdon Manor.

Πυροσβεστικά οχήματα έχουν καταφθάσει στο σημείο με δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής ψάχνοντας για επιζώντες.

vretaniaq

«Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ έχει φτάσει στο σημείο κοντά στο χωριό Γουάντερσνον» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας και συνεχίζει: «Η αστυνομία συντονίζει τις έρευνες και αντιμετωπίζει το περιστατικό, το οποίο μας έγινε γνωστό στις 12:06 το μεσημέρι».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ