Η Αγγελική Νικολούλη απόψε στην Κάλυμνο για την εξαφάνιση του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου (ΒΙΝΤΕΟ)

1
3100

Είναι ο Νίκος Χατζηπαύλου 21 χρόνων,  που αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Ο  φοιτητής  του Μετσόβιου Πολυτεχνείου που κατοικεί στον Πειραιά, πήγε πρόσφατα στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί τους γονείς του. Η μητέρα του εργάζεται ως καθηγήτρια στο νησί.

Μετά από ώρες που ο Νίκος δεν εμφανίστηκε, οι γονείς του ανησύχησαν  και απευθύνθηκαν στην Αστυνομία που σήμανε συναγερμό.

Από τις συντονισμένες έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκε το ποδήλατό του σε μονοπάτι που οδηγεί στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Πρόκειται για ένα ανηφορικό και δύσβατο σημείο και γι’ αυτό στις έρευνες συμμετέχει εκτός από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και  διασωστών και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Στην αντίθετη κατεύθυνση σε κεντρικό δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου, βρέθηκαν από διασώστες της ΕΟΔ Κω τα παπούτσια και οι κάλτσες του, που αναγνωρίστηκαν από την οικογένεια.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει ή είδε οτιδήποτε σχετικό με τον νεαρό Νίκο Χατζηπαύλου,  να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου στο τηλέφωνο 22430-29301.

ΒΙΝΤΕΟ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΔΩ:

http://www.alphatv.gr/shows/informative/fosstotounel/webtv/241117

 

Η σκοτεινή εξαφάνιση και η κληρονομιά που χάθηκε…

Η Τράπεζα άναψε το πρώτο φως στο σκοτάδι. Η κληρονομιά του νεαρού άνδρα είχε κάνει φτερά…

Ο ίδιος πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς, «έδειξε» τον …ουρανοκατέβατο διαχειριστή της περιουσίας του. Ένα πρόσωπο ιδιαίτερο.

Το τάμα στον Άγιο Φανούριο, η ευλογία και η οργή…

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύπτεται απόψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο «Φως στο Τούνελ».

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ