Νοσοκομείο Κω: Ο διορισμός του νέου μόνιμου Χειρουργού Γρ. Κωστόπουλου

1
1772

Θέμα: «Διορισμός μόνιμου Ιατρού Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Γενικής Χειρουργικής στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 στο ΦΕΚ Τεύχος Γ’ 1167/22-11-2017 δημοσιεύθηκε ο διορισμός σε θέση Επιμελητή Β΄ του ειδικευμένου Ιατρού Γενικής Χειρουργικής Γρηγόριου Κωστόπουλου του Βασιλείου.

Το τελευταίο διάστημα σταδιακά και μεθοδικά υλοποιείται σχέδιο ενίσχυσης και αναβάθμισης της κλινικής που αντιμετωπίζει σημαντικό αριθμό σοβαρών περιστατικών με ιδιαίτερη ένταση κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Το σχέδιο αναβάθμισης περιελάμβανε τα παρακάτω διακριτά σημεία τα οποία έχουν υλοποιηθεί:

  • Πρόσληψη του Επικουρικού Γενικού Χειρουργού κ. Ιωάννη Βολακάκη

  • Επιδιόρθωση και Συντήρηση Εξοπλισμού Λαπαροσκοπικών Επεμβάσεων

  • Διενέργεια Λαπαροσκοπικών Επεμβάσεων

  • Προμήθεια επαρκούς ποσοτήτων όλων των απαραίτητων υλικών για τις χειρουργικές επεμβάσεις

  • Δημιουργία Νέου Εξωτερικού Ιατρείου για τα Χειρουργικά Περιστατικά

  • Διορισμός 3ου μόνιμου Γενικού Χειρουργού

Με την συγκεκριμένη πρόσληψη ενισχύεται περαιτέρω ο κρίσιμος τομέας της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας στην οποία πλέον θα υπηρετούν τέσσερεις (4) Γενικοί Χειρουργοί – τρεις (3) μόνιμοι και ένας (1) επικουρικός.

Τακτικά εξωτερικά ιατρεία χειρουργικών περιστατικών πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, και Πέμπτη με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 – το αυτόματο σύστημα της Πύλης για την Υγεία – ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/11/ΦΕΚ-Κωστόπουλος.pdf»]

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. αυτή η κυβέρνηση έβαλε στόχο να στηρίξει τη δημόσια υγεία και το κάνει παρά τη καταστροφή που έφεραν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο λαός βλέπει και μουτζώνει κάτι αδώνηδες και λοβέρδους που το παίζουν μάγκες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ