Ευαγγελία Μπιλλήρη: Ο Παναγιώτης Αβρίθης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και ολοκλήρωσε ένα κύκλο εκπροσωπώντας επάξια τους δικηγόρους της περιοχής

0
924

Οχι επειδή ο Παναγιώτης είναι αδερφός, αλλά αυτό το «να ανοίξει ο δρόμος για τους νεότερους συναδέλφους του» που προσωπικά αισθάνομαι να μου χτυπά στα νεύρα, καθώς είναι η δεύτερη ή η τρίτη φορά που το βλέπω στο διαδίκτυο, να μου επιτρέψετε να το απαντήσω!

Μετά από τρείς θητείες αφιλοκερδούς, για να συνεννοούμαστε, προσφοράς, με πολύ κόπο, πολλά ταξίδια και προσωπική φθορά, σε εποχές που κρίνονταν σοβαρά θέματα του κλάδου, ο Παναγιώτης Αβρίθης έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και ολοκλήρωσε ένα κύκλο εκπροσωπώντας επάξια τους δικηγόρους της περιοχής.

Ηταν μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος τα τελευταία χρόνια, με όποια ερμηνεία και αν θέλει να δώσει κανείς, συνεπώς δεν έκλεισε το δρόμο σε κανένα, ώστε να δικαιολογείται σήμερα η έκφραση για «άνοιγμα του δρόμου» .

Αν το επιστημονικό ειδικό του του βάρος δεν είναι συγκρίσιμο και αυτό ενοχλεί επίδοξους αρθρογράφους, οπότε θεωρούν ότι πρέπει με κάποιο τρόπο να εκφράσουν ό,τι αρμόζει στη μετριότητα που ζούμε, να μας το δηλώσουν για να συστηθούμε ξανά.

Ο κ. Χατζηάμαλλος , φίλος καλός, ως διάδοχη κατάσταση, πάρα μα πάρα πολύ κοντά ηλικιακά στον απερχόμενο πρόεδρο, επί χρόνια μέσα στα πράγματα επίσης, αναλαμβάνει τον πρώτο ρόλο με όσες ευθύνες αυτό συνεπάγεται.

Να είναι δυνατός και εξ ίσου επιτυχημένος.

Τόσο απλά.

Ευαγγελία Μπιλλήρη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ