ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ο καθηγητής Μανώλης Χατζηστέργος

7
6915

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του γνωστού καθηγητή φυσικομαθηματικού και επί πολλά χρόνια Προϊσταμένου του γραφείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κω, Μανώλη Χατζηστέργου σε ηλικία 67 ετών, σήμερα το μεσημέρι σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Ο Μανώλης Χατζηστέργος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λαγούδι κατορθώνοντας να σπουδάσει σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες της εποχής εκείνης και με κοπιώδεις προσπάθειες. Υπήρξε εξαιρετικός εκπαιδευτικός για πολλές γενιές μαθητών και χαρισματικός άνθρωπος. Ιδιαίτερα αγαπητός σε μαθητές και συναδέλφους του με πάρα πολλούς γνωστούς και φίλους. Η συμβολή του στην επίλυση διαφόρων θεμάτων αρμοδιότητας του γραφείου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όσο ήταν προϊστάμενος, ήταν καθοριστική, παρά το χρόνιο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε και το οποίο αντιμετώπισε με σθένος, με παροιμοιώδη αγωνιστικότητα, στωικότητα και χιούμορ.

Ο Μανώλης Χατζηστέργος ήταν παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ελένη Μαυρουδή και πατέρας της επίσης εκπαιδευτικού, Μαρίας Χατζηστέργου.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στις 2μμ στον Ι.Ν. του Αγ. Παύλου Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού νωρίτερα).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην σύζυγο, την κόρη και τους λοιπούς συγγενείς.

Καλό ταξίδι κ. Μανώλη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο να έχει η ψυχουλα του.Θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια.

  2. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΛΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

  3. Μας λειπετε ηδη.
    Αλλα, ο τροπος σας, η καλοσυνη σας, η αγαπη για τον συναδελφο, το ξεπερασμα των δυσκολιων, η παρουσια σας και μονο πολλες φορες ειναι παρακαταθηκη για ολους μας.
    Κουραγιο στον κ. Σταματη, στην κ. Ελενη ,στη Μαρια και σε οσους τον αγαπανε.

  4. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ.ΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΣΑΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ