Δεν φαντάζεστε τι φόρεσε αυτή η νύφη την ημέρα του γάμου της: Η πιο ωραία φάρσα (Pics)

0
658

Σωστά! Αλλά η Erin Goldberg πειραχτήρι από τα γεννοφάσκια της, δεν μπορούσε να αφήσει ακόμη και την ημέρα του γάμου της, την ευκαιρία, να κάνει πλάκα στον σύζυγό της.

Η 25χρονη, δασκάλα στο επάγγελμα, παντρεύτηκε τον Eean Goldberg στο Scottsdale της Arizona στις 11 Νοεμβρίου. Αλλά κατά τη διάρκεια της πρώτης ματιάς λίγο πριν το μυστήριο του γάμου, η νύφη εμφανίστηκε φορώντας, όχι το νυφικό της αλλά… μια oversized μπλούζα με μια γάτα και μια παλιά της φόρμα.

erin goldberg 2

«Μου αρέσει να του κάνω φάρσες συνέχεια και σκέφτηκα ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να του κάνω μια τέτοια φάρσα μιας και δεν ντύνομαι έτσι συνήθως», είπε η Erin στο People.com, «Συζητούσαμε για το νυφικό και για το πόσο ενθουσιασμένος ήταν που θα με έβλεπε να το φοράω. Σκεφτόμουν, «Ωραία, σίγουρα θα του τη φέρω αυτή τη φορά. Θα τον κάνω να γυρίσει και θα με δει να φοράω αυτή τη γελοία μπλούζα με τη γάτα!»».

Και αυτό ακριβώς έκανε. Οι φωτογραφίες όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω δείχνουν τον Ean να φορά το γαμπριάτικο κοστούμι του και η Erin να στέκεται πίσω του άνετη με τα αθλητικά της παπούτσια, τη φόρμα και την oversized μπλούζα, με τα μαλλιά φτιαγμένα για γάμο και με το μακιγιάζ της άψογο.

«Πήγε έτσι όπως ήθελα!», είπε, «Είχε το ύφος, «Ω Θεέ μου, μου την έφερε! Η αντίδρασή του ήταν ανεκτίμητη. Να τον βλέπω απλά να γελά και να λέει «Μα φυσικά και θα έκανε κάτι τέτοιο. Γιατί να περιμένω κάτι διαφορετικό από εκείνη!»».

Στις φωτογραφίες επίσης φαίνεται η Erin να πειράζει τον Ean λίγο πριν δώσουν το πρώτο τους φιλί. Μετά τη φάρσα, η Erin φόρεσε το νυφικό της και οι δυό τους αντάλλαξαν τους όρκους τους. «Ο γάμος μας ήταν υπέροχος! Ήταν τόσο χαλαρός και διασκεδάσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ήταν απίστευτος. Ήταν φανταστικός!».

Δείτε φωτο

 

mothersblog.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ