«Έφυγε» από τη ζωή η Χριστίνα Πετρή | Το συγκινητικό τελευταίο αντίο από την εγγονή της Ηλιάνα Πετρή (Αντί στεφάνων τα χρήματα για τον μικρό Λευτέρη)

5
5283
«Έφυγε» προχτές από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών (έπειτα από οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο) η Χριστίνα Πετρή (το γένος Παμπού) από το Παραδείσι.
Μητέρα 5 εξαιρετικών παιδιών, 8 εγγονιών και ενός δισέγγονου.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 2μμ στον ΙΝ των Αγ. Πάντων στο Παραδείσι, ενώ αντί στεφάνων τα χρήματα θα διατεθούν για την στήριξη του μικρού Λευτέρη που χρειάζεται την αγάπη όλων μας στη μάχη που δίνει.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα παιδιά και όλους τους συγγενείς.
Το συγκινητικό τελευταίο αντίο, από την εγγονή της και αγαπητή συνάδελφο Ηλιάνα Πετρή στο Facebook
Η Iliana Petri είναι με τον Petros Petris-.

Αυτη ισως και να ηταν η τελευταια φωτογραφια που βγαλαμε μαζί σου..σου ειχα μολις δωσει ένα χυμό και ένα κρουασαν και χαζευες τον γειτονα που μαστορευε..και γελάμε, οπως ολες τις φορες που βρισκομασταν! Γιατι χαμένη μέσα στις δικες σου σκέψεις παντα μα πάντα μας έκανες να γελαμε! Με τα αστεια σου, τις παροιμιες σου,τις ιστοριες που εφτιαχνες στο μυαλό σου όπως ηθελες και σε βολευε..ομως παντα υπηρχε μια μεγαλη δόση λογικής!! Γιαγιακα μου.. εγω εχω μονο ομορφα να θυμαμαι…Όχι γιατί δεν υπήρξαν και «άσχημες» στιγμες…ομως γιατί επιλεγω να κραταω τις καλες, τις όμορφες..το κολατσιό που μου εφερνες στο σχολειο οποτε σου φωναζα, τις εκδρομές που παντα μας συνοδευες και τραγουδουσαμε το «τρεξε τρεξε οδηγε»,τα τραγουδια μας,τα λουλουδια που μαζεταμε και φτιάχναμε στεφανι…
Ακομα δεν το εχουμε συνειδητοποιήσει γιατι η γιαγια μας ήταν εντελώς καλά..όμως αυτό ειναι και το ευχαριστό! Δεν πονεσε, δεν υπεφερε,δεν ταλαιπωρήθηκε.. αυριο της λελε το τελευταίο αντιο στην εκκλησια των Αγιων Πάντων στον Ηρακλη, στις 14:00. Αντι στεφανων θα υπαρχει ένα κουτί αγαπης για τον μικρο Λευτερη που βρισκεται στην Άθηνα με ογκο στο κεφαλι. Ένα θετικο αποτελεσμα μεσα απο μια δυσαρεστη στιγμη.
Και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας….

Kαι η επίσης συγκινητική ανάρτηση από τον αγαπητό γιό της, φίλο Γιώργο Πετρή (Τζόκερ)

Η Αγαπημένη μας Μητέρα’ μας χαιρετάει όλους από πολύ Ψηλά σήμερα ! Η Κηδεία της θα ξεκινήσει 1 η Ώρα στον Ιερό Ναό των Άγιων Πάντων και κατά τις 2 θα την Πάμε στην Αγκαλιά του Συχωρεμένου προ 4 ετιας Πατέρα μας’ διότι η Ταφή της θα γίνει στο Ίδιο Μνήμα . Μέσα στην Θλίψη μας ‘
το Μονο που ευχόμαστε σε Όλο τον Κόσμο είναι ΥΓΕΙΑ
και Αγάπη στις Οικογένειες σας διότι από εκεί ξεκινάνε ΟΛΑ !
Καλό Ταξίδι στον Παράδεισο ΜΑΜΑ – Χριστίνα Παμπου Πετρη

Φωτογραφία του Georgio Petris.
Φωτογραφία του Georgio Petris.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Σχολιάστε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο να έχει η ψυχουλα της και θερμά συλλυπητηρια στην Ηλιανα και σε όλη την οικογένεια.

  2. Θερμά συλλυπητηρια στην οικογένεια και ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την αξιεπαινη κίνηση ανθρωπιας που πρόκειται να πραγματοποιήσει.Καλή αναπαυση να έχει η ψυχουλα της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ