ΒΙΝΤΕΟ: 90 χρόνια μετά την ανέγερσή του το ALBERGO DEL GELSOMINO επαναλειτουργεί φέτος

0
1506

90 χρόνια  μετά την οικοδόμησή του, το ALBERGO DEL GELSOMINO  αναπαλαιωμένο, επαναλειτουργεί  φέτος το καλοκαίρι  ως ξενοδοχείο ,καθώς με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες από εξειδικευμένα συνεργεία,  τα οποία με βάση την εγκεκριμένη μελέτη  από την διεύθυνση νεωτέρων μνημείων ,αναπαλαιώνουν πιστά τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτηρίου, όχι μόνο των κατόψεων αλλά και των εσωτερικών χώρων, όπως το κλιμακοστάσιο.

Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΣ γενικός διευθυντής της εταιρίας,  μας ξενάγησε σήμερα στο ιστορικό κτήριο , και μας έδειξε την διαμόρφωση που γίνεται  , η όποια δεν απέχει από το αρχικό σχέδιο του 1928. Περιλαμβάνει 8 δωμάτια συνολικά , και από 2 σουίτες με εξαιρετική θέα  ανά όροφο.

Η διατήρηση της διακόσμησης εποχής της Rdeco,  όπως αποφασίστηκε να επιπλωθεί ,θα αναβιώσει την εικόνα και την αίσθηση μιας άλλης εποχής. Όπως έχει προγραμματιστεί  αρχές Ιουνίου   προσδιορίζεται  η έναρξη λειτουργίας του, ενώ προϋπολογίζεται  στο ένα εκατ/ριο  ευρώ η επένδυση της εταιρίας Γ.ΚΟΥΤΣΟΣ ΙΚΕ, η οποία έχει εκμισθώσει από τον δήμο Κω το κτήριο του Ακταίον.

Πηγή: dhras.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ