Χ. Σπλαγκούνια: Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω έναν αστυνομικό της τροχαίας Κω

1
4485

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω έναν αστυνομικό της τροχαίας Κω  τον «Κ. Γιώργο» άγνωστος μέχρι σήμερα για εμένα και τα παιδιά μου.

Την Παρασκευή 30/03/2018 μεταξύ 13:30 με 14:00 σε επίσκεψή μου συνοδεία των δύο παιδιών μου σε Σούπερ Μάρκετ του επαρχιακού, και ενώ εκτελούσε τα καθήκοντα του ο εν λόγω αστυνομικός …..μου ζητήθηκε από τα παιδιά μου να τον πλησιάσουμε (με μεγάλη επιφύλαξη) με την απορία γιατί αφού είναι καλοί οι αστυνομικοί έχουν όπλο …..(παιδική περιέργεια ).

Όταν το έκανα προκειμένου να συνειδητοποιήσουν ότι οι αστυνομικοί είναι φίλοι ….(και όχι μπαμπούλες για να φοβίζουμε τα παιδιά) προς ένδειξη σεβασμού…ο Κ. Γιώργος… έβγαλε το καπέλο …τα γυαλιά του… και συστήθηκε στους μικρούς μου … δίνοντας τους χρηστικές οδηγίες σχετικά με τον ΚΟΚ, λύνοντας όλες τις απορίες τους, αλλά κυρίως πως πρέπει να αντιδράσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με πολύ φιλικό και ήρεμο τρόπο απόλυτα κατανοητό από τα παιδιά μου.

Το μόνο που ζήτησε από τα παιδιά ήταν να μεταφέρουν στους συμμαθητές τους , ότι οι αστυνομικοί είναι «Φίλοι μας» Κ. Γιώργο ήσασταν «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ» Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Μια Μαμά δύο αγοριών…

Χριστίνα Σπλαγκούνια!!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ