ΔΙΙΚ Κω: Έκταση για Νέο Νοσοκομείο |Ιπποκράτειο Περιβαλλοντικό πάρκο | Ημέρα προβολής Ιπποκρατικού Πνεύματος

2
625

ΔΙΙΚ Κω: Προτάσεις για το Αναπτυξιακό Συνέδριο

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Διεθνούς Ιπποκρατείου Ιδρύματος Κω

υπέβαλε τις παρακάτω προτάσεις.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΩ

(ΔΙΙΚ)

 

Κως 29.03.2018

 

Προς

Το Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση του Νοτίου Αιγαίου.

 

Το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω υποβάλλει τις παρακάτω προτάσεις:

 

Να ληφθεί άμεση μέριμνα για την αποκατάσταση των ζημιών από τον σεισμό, των Αρχαιολογικών Χώρων, των Λιμενικών Εγκαταστάσεων, καθώς και των Δημοσίων και Ιδιωτικών Κτηρίων.

 

Όσον αφορά στα ιδιαίτερα θέματα του ΔΙΙΚΩ, ζητούμε  από τους αρμόδιους παράγοντες της κυβέρνησης, να καθοριστεί σε Πανελλήνιο επίπεδο, ημέρα προβολής του Ιπποκρατικού Πνεύματος και φιλοσοφίας.  

 

Να χρηματοδοτηθεί με το ποσόν των 25.000 Ευρώ η μελέτη οργανώσεως του Ιπποκρατείου Περιβαλλοντολογικού Πάρκου της Ιστορίας της Ιατρικής στην έκταση των 200 στρεμμάτων που περιβάλλουν τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Ιπποκρατείου Μελάθρου, καθώς και η δαπάνη της εφαρμογής της.

 

Με απόφαση του Δ.Σ. το ΔΙΙΚΩ διαθέτει στο κράτος την απαραίτητη έκταση για την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Κω, λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι υπάρχει σχετική πρόβλεψη του Ιδρύματος.

 

Με εκτίμηση

Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΔΙΙΚΩ

Ο Πρόεδρος, Αριστοτέλης Α. Παυλίδης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΦΤΟΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΤΖΗΣ {ΞΕΧΝΑΜΕ) ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΛ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΟΠΙΚΑ Η ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ Η ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

  2. Τόσα χρονια(40)τι έκανες για τον χώρο του ΔΙΙΚ?δεν γούσταρες τους προέδρους,γι αυτό η έκταση για νέο νοσοκομείο δεν ήταν στο μυαλό σου…..!!!αλλου έβλεπες…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ