ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εντυπωσιακή η τελετή Έναρξης του 51ου Εθνικού συνεδρίου των Λεσχών Lions Ελλάδας-Κύπρου στην Κω

3
1006
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Με την συμμετοχή περίπου 200 αντιπροσώπων από τις Λέσχες Lions Ελλάδας και Κύπρου πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ η έναρξη του 51ου Εθνικού συνεδρίου στην Κω στο ξενοδοχείο Natura Village στο Ψαλίδι.

Η τελετή έναρξη περιελάμβανε χαιρετισμούς και χορευτικό πρόγραμμα από την ομάδα ΧΟΡΟΚΩΣ. Χαιρετισμό απηύθυνε μεταξύ άλλων και ο επίτιμος πρόεδρος του ΔΙΙΚ καθηγητής Στέφανος Γερουλάνος.

Απόψε στη Νέα Φαντασία πραγματοποιείται ο εορτασμός για τα 40χρόνια από την ίδρυση της Λέσχης Lions Κω Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ η οποία όπως ειπώθηκε είναι από τις πιο δραστήριες Λέσχες με το πιο πλούσιο έργο σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αύριο Σάββατο στις 20:30 στο ξεν. Natura Village στο Ψαλίδι -κατά την τελετή λήξης του συνεδρίου- θα τιμηθεί η Μητρόπολη Κώου και Νισύρου και ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ναθαναήλ για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία μέσα από τα «γεύματα αγάπης» και το συνολικό φιλανθρωπικό έργο της.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η …..θα τιμήσει την Μητρόπολη και ο Παπάς δεν πήγε ούτε έστειλε κανένα. Ούτε τοπικές αρχές πήγαν. Τυχαίο; Ζούμε στιγμές εξευτελισμού του Ελληνικού έθνους ισοπέδωσαν με λογιστικό τρόπο μέσω τον πολιτικών Γερμανό τσολιάδων ολόκληρη την χώρα με τις ποιο σύγχρονες μεθόδους χαλιναγωγήσης Πλήθων και λαών κραυγάζουν για έξοδο απο τα μνημόνια την στιγμή που πραγματικά τώρα ξεκινούν τα δύσκολα και αυτοί το βαφτίζουν έξοδο. Στον αντίποδα της κρίσης βλέπουμε τραπεζωματα και βραβεύσεις αρχή Lions ανθρώπων απο όλη την Ελλάδα. Μια πραγματικά επίδειξη ισχύος οικονομική και μη και για κάλυψη να τιμήσουμε και τον Παπά. Βλέπε Βαρθολομαίου έργα και δέστε την ημέρα εορτής γιαντην μνήμη του Κεμαλ Ατατουρκ το πρόσωπο που σφαγιασαι τον Ελληνισμό της Μ Ασιας τι δήλωσε στον Τουρκικό τύπο. Εύγε μεγάλη Μασονία. Ειναι μια κραυγή απόγνωσης η μάλλον μια σταγόνα στον ωκεανό

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ