ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κω: Ορκωμοσία μόνιμης Νοσηλεύτριας ΠΕ & Ειδικευόμενου Ιατρού Χειρουργικής

16
2554

Θέμα: «Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων μόνιμης Νοσηλεύτριας ΠΕ & Ειδικευόμενου Ιατρού Χειρουργικής στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα η μόνιμη Νοσηλεύτρια Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κα. Ειρήνη Νόμπιλε του Ηλία. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή παρουσία της Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κας Διονυσίας Διονυσοπούλου, των προϊσταμένων όλων των Τμημάτων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννη Νταβασίλη, κ. Γαβριήλ Μαστροπέτρο και κας Σεβαστής Πιζάνια και του προϊστάμενου του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Νικόλαου Ζαμάγια. Η συγκεκριμένη πρόσληψη, έβδομη (7η) στη σειρά το τελευταίο διάστημα, ενισχύει ποσοτικά και ποιοτικά την Νοσηλευτική υπηρεσία του νοσοκομείου που αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας στους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Αργότερα το μεσημέρι ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο Ειδικευόμενος Ιατρός Χειρουργικής κ. Ανδρέας Παπαδημητρίου. Η συγκεκριμένη ανάληψη υπηρεσίας αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός γιατί έπειτα από έξι (6) χρόνια ειδικευόμενος ιατρός επιλέγει την Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου μας για να κάνει μέρος της ειδικότητας του, γεγονός που αποδεικνύει την ποιοτική αναβάθμιση της κλινικής. Το τελευταίο διάστημα σταδιακά και μεθοδικά υλοποιήθηκε σχέδιο ενίσχυσης και αναβάθμισης της χειρουργικής κλινικής που αντιμετωπίζει σημαντικό αριθμό σοβαρών περιστατικών με ιδιαίτερη ένταση κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2017 εξετάστηκαν περίπου 2300 ασθενείς στο τακτικό χειρουργικό ιατρείο ενώ πραγματοποιήθηκαν 174 χειρουργεία εκ των οποίων 17 λαπαροσκοπικές επεμβάσεις. Τους πρώτους μήνες του 2018 ο αριθμός των προγραμματισμένων επεμβάσεων είναι σημαντικά αυξημένος.

Η Διοίκηση, η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής και το σύνολο του Ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού και λοιπού προσωπικού του ΓΝ-ΚΥ ΚΩ επιθυμούν δημοσίως να ευχηθούν στους νέους συναδέλφους να είναι πάντα υγιής και να προσφέρουν για πολλά χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στους ασθενείς.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά ο Νεκτάριος ζει σε άλλο νησί !!!!!!!!το μηνιάτικο είναι αρκετό για να ζεις σε ουτοπία.

    • Καλα εσυ ζεις σε αλλη χωρα ????? Σε αλλο αιωνα ??? Δεν ….εμαθες οτι η Ελλαδα χρεοκοπησε με τις πολιτικες των ΝΔ. – ΠΑΣΟΚ ?????? Απο τον Νεκταριο και τον Συριζα ζητας ευθυνες που προσπαθουν να συμαζεψουν τα…ασυμαζευτα ????????

  2. ότι και να λένε κάποιοι αμετανόητοι ακροδεξιοί της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ και το Νεκτάριο το Νοσοκομείο μας ξανάνιωσε. Από ότι μου λένε άνθρωποι που δουλεύουν στο νοσοκομείο δεν έχει ξαναβρεθεί σε τόσο καλό επίπεδο όσο τώρα και περιμένουν κι άλλους γιατρούς. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι για το καλό όλων μας

  3. Οταν με το μάρκετινγκ νομίζουν οτι μας λύνουν τα προβλήματα υγείας.
    Τα ψυχολογικά μερικών φιγουρατζήδων λύνει και για λίγο καιρό
    Τα φάρμακα για λόγους ακατανόητους η γιαγιά μου πρέπει να βρει μέσον και να πάει στον Κερμεντε για να τα γράψει. Για την ηλικία της βάσανο μεγάλο . Αυτή είναι η αριστερή ευαισθησία Και όλα αυτά για να δείξουν ότι ούλες οι δομές υγειάς λειτουργούν ( αφού κανένας γιατρός στο νέο εοπη δεν θέλει να πάει)

    • Μην φανέρωνεσαι τόσο. Ξεπεραστεί τα προσωπικά σας συμφέροντα και δείτε το καλό του κόσμου

  4. Ξαναεπαναρχεσε για να φαινεστε…πολλοι. Δεν ξερω αν εχεις γιαγια και αν παιρνει φαρμακα …..παντως ενα πραγμα ξερω σιγουρα . Οτι απο τον ….ΚΕΡΜΕΝΤΕ δεν μπορει να τα παρει γιατι ΚΕΡΜΕΝΤΕΣ δεν …υπαρχει. Κερμετε τον λενε ανθρωπε μου η’ Πλατανι !!! Μαθε τουλαχιστον απο που ψωνιζει ….γιαγια σου, αν εχεις γιαγια, που σιγουρα δεν εχεις !!!!! Οτι τα …βοθροκαναλα που βλεπεις ,οτι και εσυ,,,,, Σκετοι ΒΟΘΡΟΙ !!!!!

    • το θέμα είναι αν το εγραψε κερμετέ ή Κερμεντές ή αν κάποιος έχει δεν έχει μέσο, μικρος μεγάλος, έχει δεν έχει γιαγιά – παππού η είναι, αναπηρος η όχι, πρέπει να πάει εξω από την πολη για κάτι το απλό και αναγκαίο και πολλές φορές κάθε μηνα.Και ολα αυτα για να δειξουν οτι λειτουργουν ολες οι δομες υγειας που υπηρχαν παλια .Πολιτικαντισμος και οχι πολιτικη υγεια ειναι αυτη. και συνεχθιστε τις φιγουρες!

      • Το θεμα ……ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ειναι οτι επηξε η Ελλαδα στους μαακες οι οποιοι απο τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ, απο τις ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ , στον υποδικο για ναρκωτικα Μαρινακη ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, απο τα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΣΑΙΤ στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και απο τους μα…..κες σαν και εσενα που βριζεις τον Συριζα την ωρα που…. ΕΝΑΣ γιατρος ηλθε στο Νοσοκομειο μας λες και ειναι ευκολο να γινει, αντι τουλαχιστον να …σκασεις αν αχι να χαρεις !!! ΚΕΡΜΕΝΤΕΣ αντι ΚΕΡΜΕΤΕΣ εινσι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ οτι ο τυπος που γραφει ειναι ….βοθρος σαν τα βοθροκαναλα του. ΣΤΗΜΕΝΟΣ …ηλιθιος σαν τους γνωστους ΣΟΥΒΛΑΚΟΜΑΧΟΥΣ του Λινοποτιου στους οποιους εμφανως ανηκετε και οι δυο, αν ειστε δυο ή μαλλον ΕΝΑΣ εις διπλουν και….. πολλαπλουν!!!

    • Επιμενεις με τις μαλ….ιες σου. Ωστε 15.000 αυτοκτονιες επι Συριζα !!!???? Μετρημενες μια προς μια και ολες λογω Συριζα ????? Καλα, ασε την Ελλαδα. Στον ΚΕΡΜΕΝΤΕ της Κω ποσες ειχαμε …..???????Εσυ εισαι ειδικος στον ΚΕΡΜΕΝΤΕ της Κω…..!!!!! Η…. γιαγια σου ζει ‘η αυτοκτονησε και αυτη ????

  5. Δυο νέοι άνθρωποι έρχονται στο νοσοκομείο μας για να υπηρετήσουν το δημόσιο σύστημα υγειας.Οι φωτογραφίες δείχνουν την όρεξη και τη φρεσκάδα τους.Μονο χαρά και αισιοδοξία πρέπει να νιώθουμε.Καλη δύναμη σε ολους.Οι πολίτες της Κω αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κάνετε κ.Γεωργαντη

  6. καλα δεν πανε καλα οι ανθρωποι μονο για κλαματα σε ολη την ελλαδα διοριζονται ειδικευομενοι να κανουν ενα μερος της ειδικοτητας και εδω αυτοι το βγαζουν σαν ειδηση ποσο μπακαλικοσυρηζομαγαζο το εχεις κανει γεωργαντη δεν πιστευω στα τοσσα χρονια να υπηρχε ποιο εφετζης προεδρος στο νοσοκομειο της κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ