Συνάντηση της Μόνιμης επιτροπής ΤΕΕ Κω με τον Κώο Βουλευτή της Α’ Αθηνών και πρώην υπουργό Κώστα Σκανδαλίδη

1
219

Συνάντηση της Μόνιμης επιτροπής ΤΕΕ Κω με τον Κώο Βουλευτή της Α’ Αθηνών και πρώην υπουργό κ. Σκανδαλίδη Κώστα.

Την Παρασκευή 13/4, η Μόνιμη επιτροπή ΤΕΕ Κω συναντήθηκε με τον Κώο Βουλευτή της Α’ Αθηνών και πρώην υπουργό κ. Σκανδαλίδη Κώστα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΤΕΕ Κω (Αννέτας Λαουμτζή 6). Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση σχετικά με τις θέσεις του ΤΕΕ Κω σε σειρά ζητημάτων όπως η ανάγκη για νέο νοσοκομείο στο νησί, η απαραίτητη μέριμνα για συνολικό αντιπλημμυρικό και αντισεισμικό σχεδιασμό καθώς και οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στη δημόσια διοίκηση και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Συζητήθηκε επίσης η εξέλιξη του παραγωγικού μοντέλου της τοπικής οικονομίας . Ως θετική εξέλιξη που πρέπει να ενισχυθεί και να ενθαρρυνθεί θεωρήθηκε η τάση για επιστροφή τμήματος του πληθυσμού προς τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Σχετικά με το τουριστικό προϊόν τονίστηκε η ανάγκη για διαμόρφωση μιας πιο διακριτής ταυτότητας καθώς και για διερεύνηση εναλλακτικών μορφών όπως ο ιατρικός ή ο οικολογικός τουρισμός.
Για την Μόνιμη επιτροπή ΤΕΕ Κω

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Χρυσουλάκης

Πολιτικός Μηχανικός

Ο Αντιπρόεδρος
Χατζηγιακουμής Μιχάλης
Πολιτικός Μηχανικός

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. έσπασε το χωροταξικό στο νησί (άρα και πιθανές επενδύσεις) και καζίκωσε τον ξάδερφό του για δήμαρχο, το γενικό γραμματέα του για υπουργό που θα εξυγίενε τουρισμό και αθλητισμό(!) και όσους τρενάκηδες μπορούσε… Και γιά τον ΄Ακη έλεγε σε καφενείο «του λέγαμε να μην κλέβει τόσα πολλά!»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ