Γάμος πρίγκιπα Χάρι: Συγκινητικός φόρος τιμής στην Νταϊάνα – «Τα κατάφερα μαμά»

0
245

Ο πρώην μπάτλερ William French δήλωσε στο ITV πως η συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι έχει αλλάξει από τότε που γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μιλώντας για τον γάμο τους στις 19 Μαΐου προβλέπει ότι θα κοιτάξει ψηλά. «Θα κοιτάξει ψηλά και θα πει τα κατάφερα μαμά. Και θα είναι πολύ περήφανη για εκείνον. Αυτό είναι τόσο ξεχωριστό».

«Η όλη του συμπεριφορά έχει αλλάξει από τότε που γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ. Μπορείς να δεις τον ενθουσιασμό στον πρίγκιπα Χάρι. Θα ήταν πολύ όμορφο να τον δω την ημέρα του γάμου. Να δω το πρόσωπό του να λάμπει», σημειώνει ο William French.

Μνήμες από τα παιδικά χρόνια του πρίγκιπα Χάρι

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι άνθρωποι που εργάστηκαν στο παλάτι μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από τα παιδικά του χρόνια.

Η πρώην σεφ στο παλάτι Carolyn Robb θυμάται τον πρίγκιπα Χάρι να κρύβεται στα ντουλάπια της κουζίνας όταν έτρεχε από την νταντά του.

«Έχω πολύ ζωντανές αναμνήσεις να βρίσκομαι στην κουζίνα στο παλάτι του Kensington. Θυμάμαι να ακούω τα βήματα των παιδιών και τον πρίγκιπα Χάρι να προσγειώνεται από τις σκάλες στην κουζίνα.

Μια φορά προσπαθούσε να ξεφύγει από την νταντά του. «Γρήγορα, βοήθεια, βοήθεια, πρέπει να κρυφτώ». Υπήρχαν ορισμένα ντουλάπια χαμηλά και τρύπωσε μέσα. Δεν τον πρόδιδε πάντα το γέλιο του».

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν πολύ παιχνιδιάρικη σχέση με τους γονείς τους. Έπαιζαν συχνά μαξιλαροπόλεμο με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα έκανε το γουρουνάκι να ανέβουν πάνω της.

Πηγή: Dailymail

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ