Καταχειροκροτήθηκε ο Ροταριανός όμιλος Κω για τις δράσεις του στη βράβευση της Μ. Βαρδινογιάννη από τον διεθνή Ρόταρυ

1
1432
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Η D2470 του διεθνούς Ρόταρυ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου στη Λέσχη Αξιωματικών στην Αθήνα, βράβευσε την πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την προσφορά και το σημαντικό της έργο στο «`Οραμα Ελπίδας» όπου αναζητούν καταφύγιο παιδιά με καρκίνο μαζί με τις οικογένειές τους.

Στην ίδια εκδήλωση καταχειροκροτήθηκε ο Ροταριανός όμιλος Κω, για τις δράσεις του στο χώρο της υγείας και ειδικότερα για την εκδήλωση σε συνεργασία με τον Α.Σ. Ιπποκράτης, για την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Στις 25 Μαρτίου 2018 εγγράφηκαν από την Ροτ. Ιατρό Θεμελίνα Καλδέρη 72 νέοι δότες, ενώ οργανώνεται και μια αντίστοιχη δράση του Ομίλου σε συνεργασία με την Ταξιαρχία του νησιού μας. Έγινε ειδική μνεία γι’ αυτό από τον Διοικητή της 2470 περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ κ. Χρήστο Κίτσο και από την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Προσκεκλημένοι ήταν η σύζυγος του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Σίσσυ Παυλοπούλου, εκπρόσωποι πρεσβειών, εκπρόσωποι πολιτικών, στρατιωτικών, φορέων και Ροταριανοί της 2470 περιφέρειας του Δ.Ρ.

Το Ροταριανό Όμιλο Κω, εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο πρόεδρος Γιώργος Μαστρογιώργης μετά της συζύγου του, ο αντιπρόεδρος Γαβριήλ Καραθωμάς, η κοσμήτωρας Εύη Πέτρου, και τα μέλη Αλέξανδρος Παπούλης και Ελένη Καραφώκα. Ακολούθησε δείπνο, ενώ τα έσοδα διατέθηκαν εξολοκλήρου στο Σύλλογο «`Οραμα Ελπίδας».

Μετά το τέλος της βράβευσης ακολούθησε επίδειξη μόδας.

Ο πρόεδρος ο γραμματέας

Γιώργος Μαστρογιώργης Τσαμπίκος Καματερός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ