Εξοργιστικό! Ομαδικός βιασμός βρετανίδας τουρίστριας οδήγησε τη γυναίκα στη φυλακή για μοιχεία

0
234

Μια Βρετανίδα τουρίστρια, η οποία βιάσθηκε ομαδικά από δύο Βρετανούς, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Ντουμπάι, βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης

, καθώς κατηγορείται από τις τοπικές Αρχές για μοιχεία, αφού τόλμησε να καταγγείλει στην αστυνομία τον βιασμό της από δύο Βρετανούς τον περασμένο μήνα.

Έκτοτε, οι κατηγορούμενοι ως βιαστές εγκατέλειψαν αεροπορικώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, ενώ αντίθετα οι αστυνομικές Αρχές κατέσχεσαν το διαβατήριο της γυναίκας και της απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα και πλέον είναι αναγκασμένη να βρει περίπου 28 χιλιάδες ευρώ για τα έξοδα της δίκης, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun.

Σημειώνεται ότι το σεξ εκτός γάμου, καθώς και το σεξ με παντρεμένο ή παντρεμένη, απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο της Σαρία και η γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη με μακρά ποινή φυλάκισης.

Η γυναίκα, που πιστεύεται ότι πραγματοποιούσε το ταξίδι των ονείρων της σε εξωτικά μέρη του πλανήτη, σύμφωνα με την κατάθεση της στην αστυνομία, γνώρισε κατά την παραμονή της στο Ντουμπάι δύο Βρετανούς άνδρες, οι οποίοι την προσκάλεσαν για ένα ποτό στο ξενοδοχείο τους. Στη συνέχεια τη δελέασαν να μεταβεί στο δωμάτιο τους, όπου τη βίασαν κατ’ εξακολούθηση, μαγνητοσκοπώντας παράλληλα την αποτρόπαια πράξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, η κατηγορούμενη γυναίκα πιστεύεται ότι είναι παντρεμένη, αν και δεν είναι σαφές εάν αυτή και ο σύζυγός της βρίσκονται σε διάσταση.

Source: TheSun.co.uk

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ