«ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ» Κω: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ «Δεν υποστέλλουμε τη σημαία του αγώνα»

14
770

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΝ 12η ΙΟΥΝΙΟΥ «ΕΑΛΩ»;

ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ!

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!!!

Όπως χιλιάδες Ελλήνων πολιτών δεν υποστέλλουμε τη σημαία του αγώνα και της αντίστασης στο ξεπούλημα της χώρας, της ιστορικής μας κληρονομιάς, του πολιτισμού μας.  «Φωνή λαού, οργή Θεού»!

Από τη μια άκρη της ελληνικής γης έως την άλλη, αλλά και στο εξωτερικό, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες συνεχίζουν να διαδηλώνουν και με κάθε τρόπο εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών που, κόντρα στην ιστορική αλήθεια και τη λαϊκή βούληση, παραχωρεί στα Σκόπια εθνότητα μακεδονική, ιθαγένεια μακεδονική, γλώσσα μακεδονική…! Την ίδια στιγμή που, ο Έλληνας Υπ. Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, αρνείται ότι εκχωρείται εθνική κυριαρχία, στο  άρθρο 13 της συμφωνίας τα Σκόπια αναγνωρίζονται ως περίκλειστος χώρα, ώστε με την επικύρωσή της, εξαιτίας ακριβώς του Δικαίου της Θάλασσας, οι Σκοπιανοί θα έχουν τη δυνατότητα να απαιτήσουν πρόσβαση στο Αιγαίο και δικαιώματα στην ελληνική ΑΟΖ με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα!

Ο καθένας μας, πλέον, οφείλει από τη θέση του να υπερμάχεται των συνταγματικών και εθνικών δικαιωμάτων του καταπροδομένου ελληνικού λαού και να μην επιτρέπει στους «εθνοσωτήρες» του έθνους να απεμπολούν τα ιερά και τα όσια της φυλής μας. Έχουμε αηδιάσει με τη ψεύτικη-ξύλινη γλώσσα των πολιτικάντηδων, των διπλωματών, των φαρισαίων, γραμματέων και υποκριτών, που φατριάζουν-κομματιάζουν τον ελληνικό λαό.

Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σήμερα είναι ανάγκη να αφήσουμε στην άκρη το σατανικό δόγμα «διαίρει και βασίλευε», που θέλουν να επιβάλλουν στην χώρα για να προωθήσουν τα ανόσια σχέδιά τους και να κάνουμε πράξη το «η ισχύς εν τη ενώσει» και το «ίνα πάντες εν ώσιν»!! Μόνο έτσι, θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε το αβέβαιο και ζοφερό μέλλον, που προδιαγράφουν με μαθηματική ακρίβεια για τη χώρα και το λαό μας. Αν δεν αντιδράσουμε σήμερα, σειρά έχουν το Βορειοηπειρωτικό, η Θράκη, τα νησιά μας!

Με την ευκαιρία της συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες 11-12 Ιουλίου, οπότε  τα Σκόπια θα λάβουν πρόσκληση ένταξης, οι Ενεργοί Πολίτες Κω και η Ομάδα Πολιτών Κω «Θερμοπύλες» καλούν τους συμπολίτες μας, την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 19:00 στην Πλατεία Ελευθερίας, ταυτόχρονα με το συλλαλητήριο των Αθηνών, ώστε όλοι με μια φωνή να  διατρανώσουμε ειρηνικά και αίσθημα εθνικής ευθύνης την ελληνικότητα της Μακεδονίας και να απαιτήσουμε να γίνει σεβαστή η πανεθνική λαϊκή επιθυμία και να ακυρωθεί η κατάπτυστη εφιαλτική συμφωνία.

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΦΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ>ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΞΥΛΟ ΑΠΕΛΕΚΗΤΟ!ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ .ΜΕΤΑ, ΑΝ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

  1. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΒΑΛΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΨΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ…

    • ΑΫ ΣΥΧΤΥΡ ΣΥΧΑΜΑΤΑ.

      Ps: οι ίπποι και τα δόρατα στη συγκέντρωση υποχρεωτικά;

  2. Θα είμαστε εκεί: » Ούκ έν τω πολλώ το εύ » . Καλή δύναμη και συνέχεια στον αγώνα Πατριώτες!

    • Βεβαίως μόλις μου πεις τι γλώσσα μιλούσαν οι αρχαίοι Μακεδόνες και πως ονομάζεται η ιστορική περίοδος μετά το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

  3. Διάβασε λίγο τα ...σημερινά σύνορα,με φυλακισμένο κιόλας αυτόν που έδωσε και λύση.
  4. οι ανθελληνες μονο εδω θα γραφουν και στους τοιχους πισω απο κουκουλες οπως κανουν ολοι οι προδοτες στον κοσμο….ελατε ρε μαγκακια να σας δουμε απο κοντα εμεις εκει θα ειμαστε..οχι απλυτοι ε καλοκαιρι ειναι και καντε και μια λευκανση….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ