ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 70ετών η Φιλιά Παρβαντώνη

4
3414
Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Φιλιάς Παρβαντώνη-Αυγουλά σε ηλικία 70ετών (από παθολογικά αίτια).
Ιδιαίτερα πρόσχαρος και καλοσυνάτος άνθρωπος, μητέρα πολύ αξιόλογων παιδιών και εγγονιών, αγαπητή και γνωστή στην τοπική κοινωνία.
Το τελευταίο αντίο θα είναι σήμερα παρασκευή στις 6μμ στον ΙΝ Αγίου Παύλου Κω.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους της
Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στο facebook από την κόρη της Διονυσία Δρόσου-Πασσανικολάκη (Πρόεδρο του Συλλ. Πολυτέκνων Κω-Νισύρου) με την επιθυμία της οικογένειας.

Καλό παράδεισο μανούλα μου. Η ψυχούλα σου να έχει καλή ανάπαυση . Θα Σ’ΑΓΑΠΏ για πάντα . Μάνα μου με τα αστεία σου και την Μεγάλη σου καρδιά .😢 Η ΚΗΔΕΊΑ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΠΑΎΛΟ ΤΗΣ ΚΩ (ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΆ ) στις 18:00 ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ
ΑΝΤΊ ΣΤΕΦΆΝΩΝ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΥΤΊ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΌ ΣΚΟΠΌ (ΕΠΙΘΥΜΊΑ ΤΗΣ ΦΙΛΊΑΣ ΜΑΣ )

Φωτογραφία της Drosou Passanikolakis.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο να έχει η ψυχουλα της.Διονυσια μου τα θερμά μου συλλυπητηρια για την μανουλα σου,κουράγιο και υπομονή και να την θυμασαι πάντα με αγάπη.

  2. ΑΙ ΔΕ ΨΥΧΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΖΩΣΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΑΝΑΠΑΥΟΥ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗ ΦΙΛΙΑ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ