ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» σε ηλικία 66 ετών ο Βαγγέλης Χατζηπαυλής

6
6483

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Βαγγέλη Χατζηπαυλή σε ηλικία 66 ετών, από παθολογικά αίτια.

Ο Βαγγέλης Χατζηπαυλής ήταν γνωστός στο χώρο της διασκέδασης στην Κω, ως DJ σε διάφορα club την δεκαετία του ’80, ενώ στην συνέχεια εργάστηκε ως ενοικιαστής παραλίας.

To «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Πέμπτη στις 2μμ στον ΙΝ του Αγίου Αντωνίου Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

(η φωτό είναι από το jazzopera.blogspot.com του φίλου Γιάννη Ρέπιτς)

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν μία εβδομάδα άκουγα κασέτα με το πρόγραμμα σου απ την Apollo ….In the Air tonight,από ψηλά με τον Λάλο και τα υπόλοιπα παιδιά.

    • Δωσε χαιρετισμους στον λευτερη σκουμπουρδη,στον λαλο,στον λακη τον ζουμπουλικο,στον γιαννη τον λεγκο,στον γιωργο τον χατζηζαχαρια,στον καματερο τον γιαννη,στον λευτερη χατζηπαυλη,τον κωστα τον μελιανο,στον πετρο παπαζαχαριου και σε ολους που μεγαλώσαμε μαζι στον απολλων 1 στον απολλων 2 στον απολλων 3.Βαγγελη μου ησουν ένα καλο παιδι και απειρακτο.Παντα με τα αστεια σου και το χαμογελο σου.Θα τα ξαναπούμε ολοι μαζι καποια στιγμη.

  2. Πού θαρρείς οτι πάς ρε Βαγγέλη;
    Εχω πολλά καλά να θυμάμαι και σε όλα έπαιξες ρόλο καλύτερο και απο φίλου.
    Σιγά μη σε ξεχάσουμε.
    Ηταν κι οι εποχές καλές βλέπεις. Τα άγουρα σταφύλια τής νιότης μας…
    Οτι μάς έμαθες χορευτικά και μουσικά χωρίς να το θέλεις και οτι μάς έκαμες να νοιώσουμε , να τόβρεις
    εκεί που πάς.
    Στο καλό φιλαράκι.

  3. Για καποιους που ζησαμε αυτα τα υπεροχα καλοκαιρια των δεκαετιων 70,80,90 μονο θλιψη προκαλει ο θανατος αυτων των ανθρωπων που ηταν σταρ της εποχης. Από αυτες τις υπεροχες εποχες ολο ερωτα και ανεμελια περασαμε στα νεροβραστα καλοκαιρια των social media . Καλο ταξιδι ρε φιλε και αν οπως λενε η ζωη περναει ξανα απο μπροστα σου , τι τυχερος που εισαι ….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ