ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Όλοι οι δρόμοι απόψε οδηγούσαν στο Mylos και στον καλλιτέχνη φαινόμενο, Ηλία Βρεττό

2
6760
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Όλοι οι δρόμοι απόψε αργά οδηγούσαν στο Mylos beach bar και ο λόγος ήταν μόνο ένας…

-Ο καλλιτέχνης φαινόμενο, ο Ηλίας Βρεττός και πάλι δυναμικά στην πίστα μετά το σοβαρό ατύχημά του και την μεγάλη δοκιμασία που πέρασε,  «τα έσπασε» σε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά διασκέδασης, τραγουδώντας όλες τις επιτυχίες του, σε ένα πολύ αγαπημένο γι’ αυτόν κοινό, ξεσηκώνοντάς το κυριολεκτικά…

Είναι γνωστές άλλωστε οι σχέσεις του μεγάλου καλλιτέχνη με το νησί της Κω και τους ανθρώπους του τα τελευταία χρόνια και αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με την εντυπωσιακή προσέλευση και το απίστευτο κέφι.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το 60% των οχημάτων πάνε ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας,όλοι σουρωμένοι,ένα κλιμάκιο της Τροχαίας να ‘μετρούσε’ αυτούς που έφευγαν απ τον Βρετό,θα ακινητοποιούσε όλα λόγω μέθης.Απίστευτα πράγματα.Το γράφουν όλοι ότι αυτή η οδός είναι κίνδυνος και δυσφήμιση για το νησί μ αυτά που γίνονται στην περιοχή και με την διέλευσηή των διασκεδαζομένων. Για το πρωινό που όχημα μπήκε στην πιτσαρία θα γράψει κανείς?Μετά θέλει ο Διοικητής να κλείσει και την Κουντουριώτη.

  2. μετά από τέτοια live.Πρέπει η Τροχαία να αναθεωρήσει τον λόγο ύπαρξης της στο Νησί..γιατί σπάσαμε κάθε ρεκόρ φέτος και ακόμα να δημοσιευθεί η εισβολή αυτοκινήτου σε πιτσαρία χθες.Επιτέλους ας σοβαρευτούμε,οι άλλοι δεν μας φταίνε.
    https://www.rodiaki.gr/article/396893/tragikos-apologismos-sta-troxaia-dystyxhmata

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ