ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΑΛ Κω: Εντυπωσιακή αύξηση μαθητών, ιδιαίτερα εμφανής στον Αγιασμό

4
1775
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με εμφανή διαφορά στον αριθμό των μαθητών σε σχέση με άλλες χρονιές (μόνο 100 παιδιά γράφτηκαν στην πρώτη τάξη) και πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το πρωί ο Αγιασμός στο ΕΠΑΛ Κω από τον Σεβασμιώτατο.

Παράλληλα έγινε και η έπαρση σημαίας με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Η. Σιφάκης και ο αναπληρωτής Επικ. του Οράματος Γ. Φραγκούλης μεταφέροντας τις ευχές του Δημάρχου Γ. Κυρίτση και της Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα, αντίστοιχα, με έμφαση στις προοπτικές που εξασφαλίζει η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στη σημερινή εποχή της εξειδίκευσης στην τοπική αγορά εργασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΠΑΛ!!! ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ????????????

  2. Το Επαλ σε λίγα χρόνια θα έχει το μεγαλύτερο αριθμό παιδιών. Να το θυμηθείτε αυτό. Θα χρειαστεί νέο κτήριο. Για αυτό προγραμματίστε από τώρα νέο κτήριο με προδιαγραφές για εργαστήρια, αίθουσες κτλ

  3. Τόσο το ποσοστό εισαγογής στα ΑΕΙ όσο και η εργατικότητα των καθηγητών του ΕΠΑΛ συνέβαλε σε αύξηση του αριθμού μαθητών. Επειδή είχα και το άλλο μου παιδί παλιά στο επαλ, βλέπω ότι ο διευθιντής κ. Παπανικολάου εργάζεται μεθοδικά για το καλό του σχολείου, έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο κλίμα σχέσεων μεταξή μαθητών και καθηγητων, ενώ παρατήρησα και «μεταγραφές» πολυ αξιόλογων καθηγητών και καθηγητριών με μεγάλη εμπιρία σε πανελαδικές εξετασεις που εργάζονταν σε άλλα σχολεία. Το ΕΠΑΛ Κω αναβαθμηζετε καλή χρονιά!!!!

  4. Κι ας μην ξεχνάμε πως το 2013 με υπουργό παιδείας τον Αρβανιτόπουλο και υπουργό διοικητικής ανασυγκρότησης τον ΚΥΡΙΆΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 2.500 καθηγητές των ΕΠΑΛ απολύονταν ενώ καταργούνταν και 46 ειδικότητες… Έτσι… Απλά για την ιστορία!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ