Καταστρατήγηση της απόφασης ποσόστωσης για εισαγωγή στην Γ’βάθμια εκπαίδευση από Μάνδρα & Νέα Πέραμο καταγγέλλουν σύλλογοι γονέων της Κω

6
1267

Έντονη ανησυχία προκαλεί στη σχολική κοινότητα το γεγονός ότι ο αριθμός των αιτήσεων  για την  εφαρμογή της απόφασης της ποσόστωσης, για εισαγωγή στην Γ’βάθμια εκπαίδευση αποφοίτων Λυκείου από Μάνδρα και Νέα Πέραμο Αττικής, που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου, είναι δυσανάλογα μεγαλύτερος από τον αριθμό των αποφοίτων από τα λύκεια των περιοχών αυτών.

Κι αυτό γιατί μεγάλο μέρος των αιτήσεων -όπως καταγγέλλεται- δεν ήταν μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών αυτών κατά τη διάρκεια των συμβάντων, με συνέπεια να προκύπτει καταστρατήγηση της εν λόγω υπουργικής απόφασης.

Δείτε και το σχετικό έγγραφο που εστάλη αρμοδίως από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Κω:

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φάτε κουτόχορτο, το προσφέρει άφθονο η φασιστοαριστερή κυβέρνηση του χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑ... Θα περάσουν μερικοί στα ΤΕΙ.

    Όνειρο θερινής νυκτός η επιδότηση εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Παραμονή των εκλογών πουλάνε φούμαρα ελπίδας στους νέους μας και τους ταΐζουν υποσχέσεις και ψέματα.

  2. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ!!!!!! ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΗΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!!!

    • Είναι πρώτης τάξεως υπουργική απόφαση για να μπουν τα δικά μας παιδιά. Εσύ κάτσε να κοιτάς την πρόοδο των εργασιών.

  3. 1ο ΓΕΛ ΚΩ «ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ» !! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΙΑΤΡΙΚΗ::: ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ