ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ 3 αλλοδαπών στην Κω για διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπόριο καπνού, πλαστογραφία πιστοποιητικών και οπλοκατοχή

3
1821

Μαγαζί» στο οποίο διέθεταν από χασίς, ναρκωτικά χάπια, λαθραίο καπνό και τσιγάρα, μέχρι μαχαίρι, προπληρωμένες κάρτες αλλά και πλαστή ταυτότητα, είχαν «ανοίξει» τρεις Ιρακινοί μέσα στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στην Κω!

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω έκαναν «έφοδο» προχθές το απόγευμα, κατά την οποία εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις άνδρες ηλικίας 50, 45 και 24 ετών αντίστοιχα!

Πιο συγκεκριμένα μετά την αξιολόγηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί προχθές στις 6.30 το απόγευμα έκαναν στοχευμένη έρευνα στο χώρο που οι τρεις αλλοδαποί χρησιμοποιούσαν μέσα στο Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων (ΚΥΠ) στην Κω:

Συνελήφθησαν -3- αλλοδαποί για διακίνηση ναρκωτικών, λαθρεμπόριο καπνού, πλαστογραφία πιστοποιητικών και οπλοκατοχή

Κατασχέθηκαν -118- γραμμ. κάνναβης έτοιμα προς διαμοιρασμό, -20- ναρκωτικά δισκία, -40- συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους -2- κιλών, -27- πακέτα τσιγάρων, πλαστή ταυτότητα, μεταλλική ράβδος και μαχαίρι

Συνελήφθησαν χθες (18 Σεπτεμβρίου 2018) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 50, 45 και 24 ετών κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων, πλαστογραφία πιστοποιητικών και οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στους κατηγορούμενους και ακολούθησε έρευνα σε χώρο που χρησιμοποιούσαν κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -70- «φιξάκια» που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους -118- γραμμαρίων, έτοιμα προς διαμοιρασμό-πώληση
  • -20- δισκία ναρκωτικών σκευασμάτων
  • -40- συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους -2- κιλών, χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης
  • -27- πακέτα τσιγάρων, χωρίς ειδική ταινία φορολόγησης
  • Πλαστό δελτίο ταυτότητας, Αρχών Βελγίου
  • Μεταλλική ράβδος μήκους -57- εκατοστών
  • Μαχαίρι με λάμα μήκους -21- εκατοστών
  • Το χρηματικό ποσό των -410- ευρώ
  • -4- προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες

Τα λαθραία προϊόντα καπνού θα αποσταλούν στην τελωνειακή Αρχή Κω για υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων – δασμών και επιβολή σχετικών προστίμων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. https://www.newsit.gr/paraxenes-eidhseis/zitountai-dokimastes-kannavis-misthos-ikanopoiitikos/2620515/
    Θα επιληφθεί η Δικαιοσύνη ,μετά την διευθέτηση του προβλήματος στατικότητας του Δικαστικού Μεγάρου Κω.(Για την ‘Στατικότητα’ του Ν. Παρασκευόπουλου..θα σας γελάσω).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ