ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο από την Ιπποκράτους: Απείλησε να κάψει την πρώην σύντροφό του | Τι δήλωσε η γυναίκα και ο ίδιος στην σημερινή εκπομπή της Τατιάνας

13
6563

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στη σημερινή εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου η γυναίκα την οποία απείλησε να κάψει ο πρώην σύντροφός της την προηγούμενη εβδομάδα στην Ιπποκράτους (προβλήθηκε και το σχετικό βίντεο ντοκουμέντο από κλειστό κύκλωμα καταστήματος).

Δείτε την συνέχεια στο: http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=31…

Στην ίδια εκπομή ήταν επίσης ο Δικηγόρος της από Κω κ. Μ. Εκατομμάτης, ενώ παρενέβη τηλεφωνικά και ο πρώην σύντροφός της.

ΔΕΙΤΕ ολόκληρη την εκπομπή ΕΔΩ:

http://www.skai.gr/tv/show/?showid=67032

(Στο κοινό της εκπομπής ήταν για άλλη μια φορά ο φίλος Αντώνης Ξενικός από Κω, ο οποίος και τοποθετήθηκε επίσης – φωτο)

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μποχαλοπίθηκος (Bohalopithecus) (εκ του «bohalis», μπόχα στα Λατινικά, και του πίθηκος) είναι ένα γένος ανθρωποειδών που έχει εξαπλωθεί δραματικά. Σύμφωνα με παλαιοντολογικά και αρχαιολογικά στοιχεία, το γένος Μποχαλοπίθηκος εξελίχτηκε στην ανατολική Αφρική περίπου 4 εκατομμύρια χρόνια πριν και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την μεσόγειο.

    • Έχει και την συνομοταξία του Πιθηκόβλαχου,του Πιθηκοπρομαζέματος,

      του κατσαπλιάγκουρου,του Μπαστουνόβλαχου και της Τσαμικοφανταινάρας.Όλες αυτές οι φυλές εξαπλώθηκαν σε Βουνοπλαγιές και Λαγκάδια,επίσης σε Ορεινές εκτάσεις για εκτροφή αιγοπροβάτων ,παραγωγή μυζηθρο-γαλακτοκομικών προϊόντων,γιδοτυρίου,προβιάς,με σήμα την γκλίτσα με την φλογέρα,αλλά και σε αχλαδόκαμπους και λοιπές πεδινές εκτάσεις όπου καλλιεργούσαν καπνά…το δέσιμο με την πρωτόγονη φύση τους κληροδότησε αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά που έχουν οι νομάδες,όπου γης και πατρίς ,Αχάι μανούλαμ Γιαράβλαχο.,ΑΝΕΜΟΣΚΌΡΠΙΣΜΑ.

    • Καλό θα είναι να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να δεις σε ποιο ανθρωποειδές γένος ανήκεις!! Άιντε εξυπνάκια…

  2. που υπαρχουν και οι καμερες και δεν μπορει να κρυφτει κανεις. η δικαιοσυνη ειναι τυφλη και δεν τα βλεπει αυτα.

  3. Το θεμα της σωματικης και ψυχολογικηε βιας ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα.Αυτο που με εξοργιζει ειναι πως αυτη η γυναικσ τα ανεχοταν ολα αυτα…Συνχαρητηρια και στον αστρολογο κ.Ξενικο για τις καιριες τοποθετησεις του στην εκπομπη… και την εκτιμηση και την οικιοτητα που δειχνει η κ.Στεφανιδου σαυτο το παιδι.Μπραβο…Δεν βρισκεται απλα στο κοινο τον προσκαλουν γισ να πσραβρεθει απο οσο ειμαι σε θεση νσ γνωριζω απο τον ιδιο….

  4. Υπαρχει μεγαλο παρασκηνιο και μπραβο στην Τατιαννα που αναδυκνευει τετοια θεματα

  5. Αντωνη προχωρα δυνατα και μην ακους κανενα εχεις την Τατιαννα στο πλευρο σου…Το αξιζεις και στο λογομ και στην ανεση και στην δημοσιογραφια..Εγραψες παλι

  6. Ειστε πολιτες Κω και μου ερχεται να βαλω τα γελια ! μπραβο στον ξενικο που της ειπε να παει σε αλλη περιοχη; ΣΤΗ ΚΩ που σε μιση ωρα μαθαινεις οτι κουτσομπολιδι θελεις με επακριβης ωρα λεπτο και δευτερολεπτο δε θα την εβρισκε οπου εμενε;;; Μα καλα ο Κ.Ξενικος μας δουλευει , η ηθελε να ακουσει τη φωνη του υπο του τρικαμερου του σκαι; Ημουν στο νοσοκομειο το χαραμα που εγινε το περιστατικο με τον αδερφο της ! λευκο μπλουζακι φορουσε η κοπελα και ειχε σταμπα πανω της με τη κανη της καραμπινας! Σε ποια τρυπα θα κρυφτει και δε θα την εβρισκε στο μισαωρο ?! Αν ειναι δυνατον , δεν σταθηκε ικανη η αστυνομια και το δικαστηριο να τη προστατεψει και της ζηταμε και τα ρεστα που καταδιωκεται ακομα.

  7. Και ύστερα μιλάμε για φασισμό .
    Και αναρωτιέμαι , αν πραγματικά είχαμε φασισμό θα τολμούσε ο Χ , Ψ δράστης να τα κάνει αυτά? ή θα έφευγε με το παγουρίνο με βενζίνη στο κ#λο του , να κάνει το γύρο του θριάμβου ? Αλλά με αμόλυβδη παρακαλώ για να μην ρυπαίνει το περιβάλλον

  8. Οκ κ.Ξενικος ειναι ενας πολυ αξιοπρεπης κυριος που χαιρει ακρας εκτιμησης της κ.Τατιαννας Στεφανιδου και καθε φορα ειναι κατι παραπανω απο ευπροσδεκτος στην εκπομπη της και ειναι λογια που ημουν παρουσα οταν του τα λεγε και οχι μονο αυτα και πολλα αλλα κολακευτικα λογια με πολλη αγαπη!!Αλλωστε ο ιδιος δεν εχει αναγκη του τρικαμερου του Σκαι εχει Κανει και αρκετες δουλειες-συντευξεις ως αστρολογος και οχι μονο!!!Αλλωστε δεν εχει αναγκη υπερασπισης.Αν δεν ξερετε καποιον προσωπικα τοτε να μην σχολιαζετε αρνητικα!!!Αυτα απο μενα την Ευη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ