Αρχική Ειδήσεις Φήμες ΤΑ ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ: Χοιροσφάϊ στην Αντιμάχεια τη δεκαετία του ’80 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ: Χοιροσφάϊ στην Αντιμάχεια τη δεκαετία του ’80 (ΒΙΝΤΕΟ)

6
1754

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που κόβουν τους λαιμούς των ζωντανών και τα αφήνουν να πεθαίνουν με τον πιο φριχτό και αγωνιώδη τροπο, αφου ασφυκτιούν και πνίγονται μεσα στο αίμα τους. Και αντι να καταλήξει σαν μια ντροπιαστική παράδοση του παρελθόντος, συνεχίζεται ακομα και σημερα και άτομα σαν εσας συνεχίζετε να γράφετε για αυτην με στοργή και αγάπη. Βάρβαρη και υποανάπτυκτη κοινωνια.

  2. Η φωτογραφία είναι απαράδεκτη.Έπρεπε να αφαιρεθεί,δεν είναι δείγμα πολιτισμένου εθίμου αυτή η τελετή.

    Θυμίζει έντονα ειδωλολατρικά έθιμα,εποχές Δαρβίνου.

  3. Να πάτε στο Πακιστάν που Σφάζουν ανθρώπους,για αυτά δεν σχολιάζετε τίποτα βλάκες ε βλάκες.
    Εκείνα τα χρόνια ο κόσμος δεν είχε να φάει και όταν ένας από αυτούς είχε ένα Γουρούνι το έσφαζαν για να φάει όλο το χωριό.
    Τώρα τη κάνετε όλοι εσείς ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΣΕΛΕΣ που όταν ξεκινήσετε να τρώτε κρέας δεν σταματάτε;;;;;
    βρε άει από εδώ χάμο.

    • Για την βάρβαρη, φριχτή, αργή και απάνθρωπη θανάτωση του ζωντανού μιλαμε, με κόψιμο του λαιμού και πνίξιμο/ασφυξία λογω του αίματος – που παρατηρείται ακομα και σημερα. Πολιτισμενε σύγχρονε, πονόψυχε Ελληνα. Αιμοδιψή και ρατσιστή επισης.

  4. Είναι γεγονός ότι όλοι μας λυπόμαστε τα καημένα τα γουρουνάκια και γενικά οτιδήποτε σφαζεται αλλά ΌΛΟΙ μας τρώμε συνέχεια κρέας. Όποιος πει ότι δεν του αρέσει το κρέας λέει ψέμματα.

    • Το πολυ κρέας βλάπτει, επομενως πολλοί προσπαθούν να το περιορίσουν ή και να το κόψουν εντελώς. Αλλα πλεον αρκετοί το κόβουν και για ηθικούς λόγους – κυριως οταν η ποιότητα ζωής και ο τρόπος θανάτωσης των ζωντανών ειναι άγνωστα. Το προβλημα με τα χοιροσφαγια ειναι οτι υπαρχει πλήρης αδιαφορία για την κατάσταση του ζωντανού και για τον τροπο που θανατώνεται. Εχουμε κυνόδοντες για την περιπτωση που θελουμε να φάμε κρέας (αν και ειναι εντελως άχρηστοι στο κόψιμο και μάσημα του κρέατος), αλλα πιο σημαντικά εχουμε επισης και μυαλο για να σκεφτόμαστε και φερόμαστε πιο ανθρώπινα και συμπονετικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ