ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Εντυπωσιακός και με μεγάλη προσέλευση ο 2ος Χορευτικός Μαραθώνιος ΑΓΑΠΗΣ των Ρόταρυ στη Νέα Φαντασία (αγορά ψηφιακού οφθαλμικού αγγειογράφου)

2
2613
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κόσμο στη Νέα Φαντασία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι ο 2ος Χορευτικός Μαραθώνιος Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλος Κω στη Νέα Φαντασία, με την συμμετοχή φέτος 10 χορευτικών σχημάτων από τους συλλόγους και τις σχολές χορού του νησιού σε ένα παραδοσιακό αλλά και παγκόσμιο χορευτικό ταξίδι.

Τα  έσοδα  φέτος θα διατεθούν για την αγορά ψηφιακού οφθαλμικού αγγειογράφου και υπερήχου για την Οφθαλμική κλινική του νοσοκομείου Κω (το κόστος του ανέρχεται σε 75.000 ευρώ και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εκδηλώσεις καθώς και στήριξη από τα κεντρικά των Ρόταρυ για την επίτευξη του στόχου, όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω Τσαμπίκος Καματερός, ο οποίος από κοινού με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Αμαλία Ανδρουλάκη έκαναν σχετικές δηλώσεις στα ΜΜΕ).

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: η επικεφαλής του Οράματος Ι. Ρούφα με στελέχη της παράταξής της, ο Διοικητής και ιατροί του Νοσοκομείου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολύς κόσμος που στήριξε την προσπάθεια.

Την εκδήλωση παρουσίασε και φέτος με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η καλή συνάδελφος Σάντυ Λαδικού από το Ράδιο ΠΡΩΤΟ

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ