ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Θεοφάνεια στην Κέφαλο: Με λαμπρότητα & πολύ κόσμο|Τον Σταυρό έπιασε ο Κώστας Πολίτης

6
1811
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια παρά τον άστατο και ψυχρό καιρό πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανείων με πολύ κόσμο στο πανέμορφο λιμάνι της Κεφάλου.

Τον Αγιασμό των υδάτων τέλεσαν οι ιερείς της περιοχής π. Ιωάννης και π. Στέφανος παρουσία των τοπικών αρχών: του Προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ και των Σχ. Επιτροπών Μ. Ζερβού, του Προέδρου της Κοινότητας Γ. Καματερού, του Προέδρου της Μαρίνας Σεβ. Μαραγκού, του Δημοτικού συμβούλου Σωτ. Μαραγκού, του Αντιπροέδρου του Λιμενικού Ταμείου Γ Κοκκαλάκη κ.α.

Την πομπή των Θεοφανείων συνόδευσε και απέδωσε τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική Ηρακλειδών υπό την Διεύθυνση του μαέστρου Ν. Γκαναβούρα.

Τον σταυρό έπιασε φέτος ο Κώστας Πολίτης.

Αξιοσημείωτη η περιφορά του σταυρού σε όλα τα καΐκια ως ευλογία.

Ευχαριστούμε πολύ τον καλό φίλο Σωτήρη Χριστοδούλου για το υλικό.

Θεοφάνεια 06-01-2019 το σταυρό έπιασε ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Geplaatst door Sotiris Xristodoulou op Zondag 6 januari 2019

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΣΠΟΤΑ .ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΨΑΛΤΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ

    • τελικα θα κατεβεις κυριτσακι; Οσο για τους αλλους…..θα σου κοπουν τα γονατα. Μην χανεις τον υπνο σου απο τωρα. εχεις χρονο να κανεις προβα πως θα ξαναφυγεις απο την σωστη πορτα για να μην βγεις παλι στην αυλη του σχολειου για να μην ξαναξεφτυλιστεις.

  2. ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ