Έκανε σεξ με μαθητή της επί 300 συνεχόμενες ημέρες! Ο λόγος θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο

0
465

Αντιμέτωπη ακόμα και με ισόβια βρίσκεται μία δασκάλα στις ΗΠΑ, η οποία ικανοποιούσε τις «αρρωστημένες» σεξουαλικές ορέξεις της με έναν 13χρονο επί 300 ημέρες!

Ακόμα και οι δικαστές της υπόθεσης σοκαρίστηκαν ακούγοντας την Jamee Hiatt να ομολογεί ανερυθρίαστα ότι τους τελευταίους 20 μήνες είχε κάνει τόσες πολλές φορές σεξ με το μαθητή της που αδυνατούσε να δώσει ακριβή αριθμό. Υποστήριξε μάλιστα ότι ήταν ελάχιστες οι ημέρες (ακόμα και στις «δύσκολες» τέτοιες της) σε όλο αυτό το διάστημα που δεν είχαν κάποια σεξουαλική επαφή!

Το γεγονός μάλιστα ότι η ξεδιάντροπη δασκάλα που ήταν και παντρεμένη, όχι μόνο έδινε χρήματα στο μαθητή για να την ικανοποιεί σεξουαλικά, προσφέροντάς του παράλληλα δώρα όπως ένα κινητό τηλέφωνο για να μπορούν να μιλούν ανενόχλητοι, αλλά τον απειλούσε ότι θα «κατέστρεφε τη ζωή του αν μιλούσε σε κάποιον γι΄ αυτά» επιτείνει την αίσθηση του σοκαριστικού.

Δεν έμεινε μάλιστα μόνο σε αυτά καθώς προσπάθησε μέχρι και να τον… υιοθετήσει όταν ο πατέρας του νεαρού μπήκε φυλακή εξαιτίας διαφόρων περιστατικών βίας, με αποτέλεσμα ο 13χρονος να αισθάνεται κάποιου είδους υποχρέωση προς το πρόσωπό της (αφού τον φρόντιζε), όπως ανέφεραν ψυχολόγοι στο δικαστήριο!

daskala4

Η Hiatt άπλωσε τα ερωτικά της δίχτυα στο μαθητή τον Μάιο του 2014, όταν αυτός ήταν 13 ετών (δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους), οδηγώντας τον αρχικά στο πάρκινγκ του σχολείου (!), ενώ στη συνέχεια – προκειμένου να μην τους δει κάνα αδιάκριτο βλέμμα – τον πήγαινε σπίτι της, αν όχι κάθε μέρα, μέρα παρά μέρα τουλάχιστον.

Σύμφωνα, δε, με τον ντετέκτιβ Gary Schuette που έχει αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης, η δασκάλα έβαλε αμέσως μετά τη γνωριμία τους σε εφαρμογή ένα σχέδιο, προκειμένου να ξελογιάσει το μαθητή και να την ερωτευτεί!

daskala3 copy

Η Αμερικανίδα, η οποία κατηγορείται ότι έδωσε και όπλο, το οποίο δήλωσε αργότερα ως κλεμμένο στο αγόρι μέχρι που οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι χρησιμοποιήθηκε σε αιματηρό περιστατικό (!), παραιτήθηκε από το σχολείο (Woodworth Elementary School του Leslie) που εργαζόταν στο Μίσιγκαν μία μέρα πριν συλληφθεί από τις αρχές. Περιμένει πλέον να ακούσει την ποινή της, η οποία μπορεί να είναι ακόμα και ισόβια αν κριθεί ένοχη για βιασμό και σεξουαλική ικανοποίηση ανηλίκου πρώτου βαθμού…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ