Αρχική Ειδήσεις Φήμες Ελαιοτριβεία Κω: Εκτιμήσεις για την φετινή παραγωγή (5/12 εκπνέει η προθεσμία της...

Ελαιοτριβεία Κω: Εκτιμήσεις για την φετινή παραγωγή (5/12 εκπνέει η προθεσμία της Περιφέρειας)

0
351
ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΑΔΙΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.video

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ‘’ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΟΥ’’ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΛΙΟΤΡΙΒΕΙΑ- ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΒΡΙΑ-video

5/12 eκπνέει η προθεσμία για τα ελαιοτριβεία που έδωσε η Περιφέρεια

Εκπνέει η προθεσμία που έδωσε η περιφέρεια νοτίου Αιγαίου στους ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να χορηγηθεί στις μονάδες τους άδεια λειτουργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου όσα ελαιοτριβεία δεν θα διαθέτουν άδειες, θα σφραγίζονται από το αρμόδιο τμήμα και δεν θα μπορούν να δέχονται ελαιόκαρπο.
Μέχρι και σήμερα και με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ρ» έχουν εφοδιαστεί με άδειες λειτουργίας 8 από τους 15 ιδιοκτήτες ελαιοτριβείων.

Σημειώνεται ότι εδώ και μήνες η περιφερειακή αρχή ξεκαθάρισε στο συγκεκριμένο επαγγελματικό κλάδο ότι δεν θα δώσει άλλη περίοδο χάριτος, καθώς οι εκκρεμότητες που υπήρχαν επί χρόνια πρέπει με βάση τη νομοθεσία να τακτοποιηθούν και όλες οι μονάδες να λειτουργούν νόμιμα.

Rodiaki.gr


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ