ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» η Αναστασία (Στάσα) Ντεμπιντόντι

0
2377

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου μιας πολύ αγαπητής και δραστήριας συμπολίτισσάς μας με πολύ σημαντική φιλανθρωπική δράση μέσα από τους συλλόγους που δραστηριοποιήθηκε. Ο λόγος για την Αναστασία (Στάσα) Ντεμπιντόντι η οποία έφυγε από τη ζωή χτες, σε νοσοκομείο της Αθήνας, έπειτα από σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με ανίατη ασθένεια.

Η Αναστασία Ντεμπιντόντι με τον αείμνηστο σύζυγο της Ισίδωρο (διατηρούσαν κατάστημα με ηλεκτρικά είδη) είχαν προσφέρει παλαιότερα μέσα από τη Λέσχη Lions, ενώ, στην συνέχεια η Αναστασία Ντεμπιντόντι ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης Γυναίκες Χωρίς Σύνορα στην Κω, συμμετέχοντας και στηρίζοντας όλες τις φιλανθρωπικές δράσεις της οργάνωσης.

Άνθρωπος ιδιαίτερα κοινωνικός, αγαπητός και δραστήριος με αγάπη για τον συνάνθρωπο. Μητέρα, ενός εξαιρετικού παιδιού, του καλού φίλου και μέλους της Φιλαρμονικής Κω, Ανδρέα Ντεμπιντόντι.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι τη Δευτέρα στις 13:00 στο νέο Κοιμητήριο Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του Ιερού Κοιμητηριακού Ναού της Αναστάσεως από τις 12μμ).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον φίλο Ανδρέα και στους λοιπούς συγγενείς.

Συλλυπητήρια εκφράζουν επίσης η Πρόεδρος και όλα τα μέλη της Οργάνωσης Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Κω.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ