Ν. Σφακιανάκης: «Μου αρέσει ο Λαγός και τα μπράτσα του….Εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή» Πάγωσε το πανελλήνιο… (BINTEO)

21
3017

«Αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους»…

Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε τον νέο του δίσκο και παράλληλα έβγαλε πολιτικό μανιφέστο υπέρ της Χρυσής Αυγής, χρησιμοποιώντας φράσεις που προκάλεσαν αίσθηση για μια ακόμα φορά!

sfakianakis1-682x384

Αλέξης Τσίπρας

Αν συναντούσα ποτέ τον τύπο που κάνει τον πρωθυπουργό της πατρίδας μου θα τον έφτυνα! Τόσο απλά…

Βόλφγκανγκ Σόιπμπλε

Ο Σόιμπλε βρίσκεται στο αναπηρικό καρότσι γιατί ένας άνθρωπος επιχειρηματίας, ο οποίος κάποια στιγμή απηύδησε, τον πυροβόλησε.

Αν εσύ θες να με πεις φασίστα επειδή αγαπώ την πατρίδα μου…

Αγαπώ την πατρίδα μου, ναι. Αγαπώ και τη δική σου όταν πάει να σε βλάψει κάποιος τρίτος, αλλά τη δική μου την αγαπώ περισσότερο. Αν αυτό με ταυτοποιεί ως φασίστα, είμαι φασίστας.

Εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή…

…γιατί, δυστυχώς, αυτά τα παιδιά από τον Κολωνό, τα Πετράλωνα, το Πέραμα είναι καλύτεροι από όλους αυτούς τους γραβατωμένους οι οποίοι με το γάντι σφάζουν κοινωνίες ολόκληρες. Προτιμώ τον Λαγό με τη μουστάκα και τα μπράτσα από τον Σαμαρά.

Ο Νότης επέστρεψε με το νέο του δισκογραφικό έργο.

«Όταν επικοινωνούμε» είναι ο τίτλος και όπως είπε ο τραγουδιστής εχθές το βράδυ είναι μια δουλειά που αφορά όλους.

Το παρόν έδωσαν φίλοι και συνεργάτες του Νότη Σφακιανάκη, οι οποίοι μίλησαν για αυτή την δουλειά, ενώ είχαν και την ευκαιρία ν’ ακούσουν τα τραγούδια.

«Όταν επικοινωνούμε» κυκλοφορεί από την Panik.

 

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ.ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ .ΝΟΤΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    • Αξίζει να ασχολούμαστε με αυτό το αγράμματο ψώνιο; Αμολά κοτσάνες για να κάνει ντόρο τώρα που ξόφλησε;;;

      Η μπογιά του πέρασε πια και ούτε νέα τραγούδια της προκοπής του δίνουν, ούτε σε μαγαζιά της προκοπής τραγουδά πια. Τώρα θα αρχίσει τις περιοδείες σε Αμερική και Αυστραλία όπως κάνουν όλοι οι ξοφλημένοι αστέρες και θα μας κουβαληθεί για τα Ιπποκράτεια.

    • Βγαίνει για λίγο στον αφρό γιατί πέθανε ο Παντελίδης... ΑΜΟΛΑ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ο ΝΟΤΗΣ για να κάνει ντόρο με τον άφωνο ΚΑΡΑ τώρα που ΞΟΦΛΗΣΕ!!!

      Άρχισαν τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ με τις αναδουλειές σε λίγο ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. Πάντως από συνολάκια σκίζει, ράβετε στον ίδιο ράφτη με το Γύφτο Γιώργο Μάγκα στο Ζαφείρι. Η μπογιά του πέρασε και ούτε νέα τραγούδια της προκοπής του δίνουν πια.

    • Γιάννη Κιάρη αξίζει να ασχολούμαστε με αυτό το ... ανιστόρητο ψώνιο και να το κάνεις ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ;;; ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…

      Μέσα στο κόμπλεξ της αμορφωσιάς του το παίζει ψευτοφιλόσοφος, αμολά παπ@ρες για να ασχοληθεί μαζί του ο κόσμος τώρα που σβήνει, δεν πουλά πια στον κόσμο που πήρε χαμπάρι πόσο ρηχός και ΟΥΦΟ είναι… Κάποιοι που τον θυμούνται από παιδί θα μπορούσαν να πουν πολλά για το ψώνιο που μόνο που μιλά για την Κω μας κάνει ρεζίλι…

    • Νότη έγλυφες τους ΠΑΣΟΚους ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ και ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ με προεκλογικά πάρτι ψήφων στο κέντρο σου για την ψυχή του Χίτλερ το έκανες;

      Πάντα ψώνιο παντός καιρού και κόμματος ήταν, και πάντα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί καταστάσεις για την τσεπούλα του και να έχει ασυλία φορολογική….

  2. μπραβο ρε Νοτη μαζι σου.αλλα ειπαμε το κατεστημενο δεν πεφτει ευκολα.δεν βλέπεις τον πασοκο κυριτση τι γινεται,καταστρεφει το νησακι μας.

  3. ο χιτλερ εκαψε τους εβραιους για να ταισει τους γερμανους.μετα τον πολεμο η γερμανια πεινασε και το 53 της κουρεψαν το 60 τοις εκατο του χρεους της.η χα θεωρει οτι αν διωξει τους λαθρο ο ελληνας θα πλουτισει.μπουρδες για μικρα παιζακια.το 80 ειχες λαθρο στην ελλαδα?οχι.απο το 80 δανειζομαστε σαν μακακες και τωρα λουζομαστε την αλλαγη του αντρεα σου.ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΑΜΕ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ(ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ)ΚΛΕΒΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΖΩΗ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΗ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΙΜΕ ΝΟΤΗ ΞΥΠΝΑ Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

  4. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΗ!!!!! ΠΑΣΟΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΟΣΚΥΛΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.

  5. Πω πω ζήλεια …
    Πω πω κακία για έναν άνθρωπο !!!!.ποτέ θεέ μου να μην κατάντησω σαν αυτά τα φοβισμένα ανθρωπακια που ανώνυμοι γράφουν και προσβάλουν!!!! εντάξει ο Νότης έσβησε όπως λέτε !!!!εσείς ποτέ αναψατε ρε παιδιά…ποτέ κάνατε των κόσμο να ασχοληθεί μαζί σας????ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΝΑ

  6. Κακοί άνθρωποι ανώνυμοι ένας πολύ καλός τραγουδιστής από την ΚΩ και ακούει τόσα!ντροπή μας!!!

  7. Ο Λαγός και ο κάθε Λαγός έχει ενστερνιστεί και θαυμάζει τα κατορθώματα των Ναζί. Δεν πας ρε Νότη καμιά βόλτα από την πλατεία του Πλατάνου γιατί κάποοι κρέμασαν κάποιους.Και αν θες να το πάμε και από μορφολογικής πλευράς για ρίξε μια ματιά στον καθρεφτη γιατί εγω θαρρώ την μουτσουνα σου την εχω δει πολλές φορές σε πρόσωπα Πακιστανών.

  8. προς:Ιστορικος.ναζι ειναι οι συριζα,νδ,πασοκ που εφαρμοζουν ναζιστικα μνημονια

    και δολοφονουν τον ελληνικο λαο.ξυπνα καυμενε.ο νοτις ειναι πατριωτης.

  9. ΤΑ ΑΒΓΑ!! ΕΝΑ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΑΧΥΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ . ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΣΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ.

  10. Πως καταντάει ο άνθρωπος άμα γεράσει…..Άμα δεν τα μάθεις τα γράμματα μικρός…..Νότη μου,μετά το μυαλό γίνεται κούλουμπος….

  11. ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ,ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΓΕΜΙΖΑΝ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ