Σκάνδαλο βόμβα: Ποια Υπουργός ήταν… χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο στη Συγγρού [φωτο]

4
2961

Ποια νυν υπουργός δούλευε στο παρελθόν ως χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο στη Συγγρού;

Η κυρία Μίμι Κοντέλι, υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση γυναίκας που πέρασε δύσκολα αλλά κατόρθωσε να φθάσει ψηλά.

Σ΄ αυτό που όλοι συμφωνούν είναι ότι πρόκειται για μια πολύ γοητευτική κυρία. Η οποία πριν από 25 χρόνια υπήρξε καλλονή χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού, όπως μας θύμισε ο συνάδελφος Χρήστος Καπούτσης.

Η χώρα της βυθισμένη στο χάος. Η νυν υπουργός ήρθε στην Ελλάδα, από την οποία είμαστε βέβαιοι ότι σ΄ ότι αφορά στην επαγγελματική της δραστηριότητα τουλάχιστον δεν θα πρέπει να τις έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γρήγορα έφυγε για σπουδές στην Αμερική όπου διέπρεψε παίρνοντας διδακτορικό στις Διεθνείς σχέσεις. Μετά ενεπλάκη με τη πολιτική και σήμερα είναι η υπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας.

Θα περίμενε κάποιος από έναν άνθρωπο σαν τη κυρία Κοντέλι να έχει διαφορετική προσέγγιση σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας.

Ωστόσο, δεν έχουμε πληροφορίες πως αντέδρασε η Υπουργός Άμυνας σε σχέση με τις νέες αποκαλύψεις. Σίγουρα το γεγονός ότι το παρελθόν της ως πρώην χορεύτρια στη Συγγρού, αποκαλύφθηκε δε θα την ευχαριστήσει καθόλου.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συμφωνώ μαζί σου για τους R.C. … μετά από αυτές τις μπάντες, βάζω τις μπάντες
      (που κινούνται μουσικά στον ίδιο χώρο) Nightfall και On Thorns I Lay (album Orama).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ