ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με επιτυχία το 2ήμερο δράσεων της Λέσχης Lions Κω για τον Παιδικό Καρκίνο

0
659

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με κεντρικό μήνυμα

«ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ» ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ήμερο δράσεων της λέσχης μας 13 & 14 Απριλίου για τον Παιδικό Καρκίνο σε συνεργασία με το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ- ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» με την στήριξη του Δήμου Κω και του ΔΟΠΑΒΣ.

Πάνω από 100 συνάνθρωποί μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης!

Τους ευχαριστούμε όλους που ανταποκρίθηκαν!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ.Στέλιο Γραφάκο Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής «Όραμα Ελπίδας» – Παιδίατρο- Αιματολόγο Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Διευθυντή της Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», τ. Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, την κυρία Ελευθερία Γραφάκου Μικροβιολόγο, την κυρία Μελίνα Φυρίγου στέλεχος του «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που με τόση χαρά ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας και μας πρόσφεραν αυτές τις 2 μέρες μοναδικές στιγμές ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μέσα από το έργο τους.

Ευχαριστούμε την κυρία Μυρσίνη Χατζηλιαμή – Θεοδώρου και τον σύζυγό της Λάκη Θεοδώρου για την συμμετοχή τους & την πολύτιμη υποστήριξή τους , τον κύριο Σπύρο Γιαννόπουλο συγγραφέα, την ΟΡΦΕΑΣ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. του κινηματοθέατρου «ΟΡΦΕΑ», την διοίκηση και τους αθλητές του Α.Σ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης Ιπποκράτη Κω) τους κυρίους Χαρίση & Ασημακόπουλο, καθώς και τον Α.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ 2000 (Ερασιτεχνικός Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης πρ. Δήμου Ηρακλειδών – Κω με έδρα την Καρδάμαινα), τον κ. Γιώργο Πίτση, τον κ. Γιάννη Πενταφούντη café’ «LOCUS» και φυσικά όλα τα ΜΜΕ και τους ανταποκριτές δημοσιογράφους για την προβολή του 2ημέρου.

Η λέσχη μας δεσμεύεται να συνεχίσει τέτοιες αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον καθώς τα θέματα υγείας, όπως ο παιδικός καρκίνος, είναι και θα είναι πάντα προτεραιότητα για εμάς και θα αποτελούν στόχο για μελλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις σύμφωνα και με το πρόγραμμα των Διεθνών Lion.

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

L.Φλάσκου Βίκυ L.Φλωροπούλου Αρετή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ