Το δελτίο της αστυνομίας για το Θανατηφόρο τροχαίο στην Κω

6
8202

Τραγικό θάνατο βρήκε προχθές βράδυ 29χρονος αλλοδαπός, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κω. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8.30 προχθές βράδυ στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κω- Κεφάλου, στο Ζιπάρι, όταν το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος με κατεύθυνση προς το Ζιπάρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ποδήλατο που οδηγούσε ο 29χρονος αλλοδαπός από την Παλαιστίνη.

Από τη σύγκρουση ο αλλοδαπός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών υπέκυψε στα τραύματά του λίγες ώρες αργότερα (πριν από τα μεσάνυκτα).

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η αστυνομία του νησιού, ενώ ο 64χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΧ.
    ΑΠΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΦΩΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΘΕΑΤΟΙ

  2. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΧ..ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ………ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΗΓΕΝΟΥΝ ΑΛΦΑΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ…….ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΝΑΡΕΙΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ…..

  3. Αν ήταν κανένας ντόπιος ο ποδηλάτης να δω τι θα λέγατε που πάτε να βγάλετε τον οδηγό λάδι. Λες και δεν ξέρουμε πως οδηγούν μερικοί. Ντροπή! Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του παιδιού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ