ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» απρόσμενα ο αγαπητός συμπολίτης μας Γιάννης Μαστρογιώργης

2
4100

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του αναπάντεχου θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Γιάννη Μαστρογιώργη του Μιχαήλ, σε ηλικία 69 ετών (έπειτα από επιπλοκή επέμβασης για τη μέση του, την οποία έκανε σε νοσοκομείο της Αθήνας σήμερα το πρωί).

Άνθρωπος αυτοδημιούργητος, πολύ εργατικός, φιλήσυχος, καλόκαρδος, ευγενικός και πολύ αγαπητός.

Δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στο χώρο του εμπορίου τροφίμων (χονδρική και λιανική) στο γνωστό κατάστημα που διατηρούσε λίγο πριν τον Άγιο Παύλο Κω.

Καλό ταξίδι αγαπητέ Γιάννη, η ευγενική και καλοσυνάτη μορφή σου θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο στις 2μμ στον ΙΝ του Αγίου Παύλου Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού από τις 12:00).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρα στην αγαπητή σύζυγο, τον γιο και τους λοιπούς συγγενείς.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΖΙΑ.

  2. ‘ Ενας ακόμη καλός φίλος, ένας ακέραιος άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, ένα καλός οικογενειάρχης, σήμερα. έφυγε από κοντά μας για πάντα. Φίλε Γιάννη, εμείς οι φίλοι σου που σε ζήσαμε από κοντά, δεν θα σε ξεχάσωμε ποτέ. Θα είσαι πάντα κοντά μας, στις κουβέντες στην παρέα, να μας συντροφεύεις. Καλό σου ταξείδι Γιάννη. Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια, και όλους τους συγγενείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ