Μητέρα Μπεν: «Οι κάτοικοι της Κω είπαν ψέματα. Θα ασκήσω… (ΒΙΝΤΕΟ)»

13
3390

Τι δήλωσε η μητέρα του μικρού Μπεν για τους κατοίκους της Κω;

Η μητέρα του μικρού Μπεν, η Κέρι Νίνταμ, δήλωσε ότι πλέον έχει πειστεί ότι ο γιος της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το 1991, είναι νεκρός στην Κω.

Ωστόσο, η μητέρα κάλεσε τους κατοίκους της Κω, όπου χάθηκε ο μικρός Μπεν, να αποκαλύψουν τι συνέβη στο παιδί, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, η μητέρα Κέρι Νίνταμ υποστήριξε ότι «γνωρίζουμε σίγουρα ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κω που ξέρουν τι συνέβη στον Μπεν εκείνη τη μέρα.

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ μας έχει διαβεβαιώσει ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν. Αλλά είπαν ψέματα».

Η έρευνα συνεχίζεται, πρόσθεσε η Κέρι Νίνταμ, προσθέτοντας ότι «κατ’ εμέ, χρειαζόμαστε κάποιον στο νησί που να είναι υπόλογος γι’ αυτήν. […] Υπάρχουν άνθρωποι στην Κω που ξέρουν τι συνέβη και πιθανόν ξέρουν πού είναι θαμμένος ο Μπεν».

Από την πλευρά της, η γιαγιά του μικρού Μπεν, Κριστίν, υπογράμμισε ότι η οικογένεια Νίνταμ θέλει απεγνωσμένα να φέρει τη σορό του παιδιού στη Βρετανία.

«Του αξίζει αυτό. Δεν ζητάμε πολλά. Είναι ώρα κάποιος να μας δείξει λίγο σεβασμό», τόνισε.

Ικέτευσε, δε, τη βρετανική κυβέρνηση «να ασκήσει πίεση στις ελληνικές αρχές, να αποκαλύψουν ποιος ξέρει πού βρίσκεται το παιδί μας».

Οι κάτοικοι της Κω στην Ελλάδα γνωρίζουν τι συνέβη στον 21 μηνών Μπεν Νίνταμ, ισχυρίζεται η μητέρα του σε νέα συνέντευξη, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror και κάλεσε την ελληνική αστυνομία και τη βρετανική κυβέρνηση να ασκήσουν πιέσεις στους ντόπιους προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

«Πρέπει να το πράξουν αυτό, δεν ζητάμε πολλά».

Και πρόσθεσε: «δε μιλάμε για έναν νεκρό σκύλο. Μιλάμε για άνθρωπο, ήταν ένας άνθρωπος», είπε σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την εκτενή αναζήτηση κλιμακίου της βρετανικής αστυνομίας σε συνεργασία με κατοίκους της Κω για νέα στοιχεία στο σημείο που ο μικρός Μπεν είχε εξαφανισθεί το καλοκαίρι του 1996.

The farm house

Η βρετανική αστυνομία πιστεύει ότι ο μικρός Μπεν σκοτώθηκε κατά λάθος κατά τη διάρκεια οικοδομικών εργασιών από έναν εκσκαφέα και στη συνέχεια θάφτηκε σε κοντινή απόσταση.

«Ξέρουμε με σιγουριά ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Κω που ξέρουν τι συνέβη στον Μπεν εκείνη την ημέρα. Το διαβεβαιώνει και η αστυνομία του νότιου Γιόρκσαιρ ότι υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν. Ξέρουν. Αλλά έχουν πει ψέματα», πρόσθεσε η μητέρα του Κέρι.

«Η έρευνα συνεχίζεται ακόμη, για εμένα, κάποιος σε αυτό το νησί πρέπει να κριθεί ένοχος για το έγκλημα», επισήμανε η Κέρι Νίνταμ, η οπιοία δηλώνει απελπισμένη να φέρει πίσω στη Βρετανία το σώμα του γιου της.

Μητέρα μικρού Μπεν: Το παιδί μου είναι νεκρό (Vid)


Από την πλευρά της, η γιαγιά του Μπεν, Κριστίν, δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning Britain: «Δεν ζητάμε πολλά. Ήρθε η ώρα κάποιος να μας δείξει λίγο σεβασμό».

Όταν η οικογένεια ρωτήθηκε αν έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο μικρός Μπεν είναι νεκρός η Κριστίν είπε: «Ναι, ναι. Δεν έχουμε συμβιβαστεί με την ιδέα, αλλά ξέρουμε ότι είναι αλήθεια. Ναι, ξέρουμε ότι είναι η αλήθεια».

Leighanna and Kerry Needham copy

Όταν η αδελφή του Μπεν ρωτήθηκε τι θα ήθελε από τη βρετανική κυβέρνηση να πράξει σχετικά, είπε: «Να ασκήσει πίεση στις ελληνικές Αρχές, όπως θα έκανε για οποιονδήποτε βρετανό πολίτη, όπως ακριβώς προστατεύεται όποιος έχει βρετανικό διαβατήριο. Είτε είναι ζωντανός, είτε όχι, εξακολουθεί να προστατεύεται ως βρετανός πολίτης και η μαμά μου χρειάζεται απαντήσεις. Πλέον έχω μια κόρη στην ηλικία του Μπεν όταν εξαφανίσθηκε και δε μπορώ να διανοηθώ τι πέρασαν οι γονείς μου αναζητώντας τον αδελφό μου όλα αυτά τα χρόνια».

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΙΠΩΡΗΤΕ ΣΤΟΥΣΑ ΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;΄ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΑΙ ΠΛΗΜΕΛΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΥΝΔΥΝΟ. ΣΤΑΜΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΔΥΣΦΥΜΗΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ Η ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

  • Έφυγαν οι ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ τουρίστες, θα ξανάρθουν του χρόνου για νέες έρευνες, σίριαλ 23 χρόνια, μετά το «ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΟ ΕΥΡΗΜΑ»!!!

   Φωτογραφίες και κλάματα η μαμά η γιαγιά και ο παππούς που θα χρυσοπληρωθούν από την SUN και μια καλοπληρωμένη συνέντευξη για πολλές φυλλάδες. Ο τελευταίος που «πρόσεχε» το παιδί όταν μάνα και γιαγιά ….ήταν όπου ήταν…., ο θείος του Μπεν, πάντα μεθυσμένος; ….νος; Που τον πρόσεχε ακόμα δεν λέει τίποτα, αγνοείται… Στο καλό, σας περιμένουμε για ανασκαφές και του χρόνου αφού μαζέψετε και νέο παραδάκι…

 2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;΄ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΜΕΛΗ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΣΕ ΚΥΝΔΥΝΟ. ΣΤΑΜΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΔΥΣΦΥΜΗΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ Η ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

 3. ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ 99 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΖΕΙ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΕΦΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΠΙΤΙ ΕΛΗΝΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ. ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ 25 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΗΣΗΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΙ ΝΤΟΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ.

 4. Τα βραχιολάκια είναι πάλι διαθέσιμα προς 4,70 λίρες, το βιβλίο κάνει 14 λίρες και μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι του Μπεν για μία μόνο λίρα. Αν δεν θέλετε να αγοράσετε μπορείτε απλά να στείλετε χρήματα στο gogetfunding. Ο στόχος ήταν οι 5000 λίρες και έχει ήδη επιτευχθεί αλλά συνεχίζουν να δέχονται δωρεές.

 5. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ, μας έχετε πρήξει τα ΜΕΖΕΑ. Δεν φτάνει μια ΜΥΝΗΣΗ, πρέπει να ακολουθήσουν ΑΓΩΓΕΣ σε όσους δυσφημούν το νησί.

  Αργήσαμε πολύ να αντιδράσουμε, για να γλυτώσουμε από τις κυρίες που όλα αυτά τα χρόνια για να τα οικονομήσουν κάθε χρόνο δυσφημούν το νησί χρειάζεται να μάθουν όλοι τι δουλειά έκαναν στο νησί μάνα και κόρη, …….ΔΕΣ, όταν ο μικρός Μπεν χωρίς προστασία έτρεχε στους δρόμους. Τώρα με την ΜΥΝΗΣΗ μάλλον θα αλλάξουν τρόπο και θα συνεχίσουν την θεατρική παράσταση από μακριά…. Και οι φυλλάδες της …..οχώρας θα πάψουν να δυσφημούν την Κω και τη οικογένεια που χωρίς αποδείξεις σπιλώνουν.

 6. Πολύ το παραδάκι που 25 χρόνια ρέει στην υπόθεση ΜΠΕΝ. Πως απόκτησαν μεζονέτα στην Αγγλία και Βίλα στα κατεχόμενα της Κύπρου;;;

  Με την κλάψα και το ετήσιο θέατρο των τεθλιμμένων αυτών που γύρναγαν στα μπαράκια, μεθυσμένοι χωρίς κανένα εισόδημα και άφηναν τον Μπεν να γυρνά στους δρόμους σαν αδέσποτο ;; Να επέμβει άμεσα Εισαγγελέας. Και εφέτος αφού ξεκοκάλισαν το παραδάκι που μάζευαν από τον περασμένο Νοέμβρη πάλι τίποτα δεν έγινε. Έβγαλαν φωτογραφίες σε οστά ζώων και αφού τελείωσαν τις «διακοπές εργασίας» κάτι θα σκεφτούν πάλι για να συνεχίσουν την θεατρική παράσταση και του χρόνου. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται κάθε τόσο με κάποια δήθεν νέα «πληροφορία»… ΕΚΑΝΑΝ και SITE για να ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δυσφημίζοντας τα νησί μας….

 7. ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ; ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΘΩΑ ΑΤΥΧΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ ΒΑΣΣΙΛΙΣΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ. ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ . ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΓΛΕΖΙΚΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.