Απίθανος διάλογος ΔΧ-ΓΖ στο fb -Επιστροφή αποκλεισμένων από Νίσυρο με σινούκ & μη πρόσκληση Κυρίτση…

11
3328

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όλοι αυτοί οι γραφικοί, μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους τα διαβάζουν, μόνοι τους ο ένας γλύφει τον άλλο...

      Αυτά παθαίνει κάποιος όταν ανακαλύπτει το Facebook σε προσυνταξιακή ηλικία.

  1. Ζερβέ όταν γίνεις δήμαρχος τι θέση θα δώσεις στον Μητσάρα; Σαν πολύ γλείψιμο δεν πέφτει;

  2. ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ

  3. ΑΓΡΙΟΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ HOTSPOT ΤΗΣ ΧΙΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)https://www.youtube.com/watch?v=M3MsS8JluPg

    Έτσι, ένα σοκαριστικό ερασιτεχνικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, που παρουσιάζει τον βασανισμό παιδιού στις ντουζιέρες του hotspot της Σούδας στην πόλη της Χίου.
    Στο βίντεο αποτυπώνεται ένας σαδιστής «πρόσφυγας» να βασανίζει μετά μανίας ένα μικρό παιδί ενώ αυτό κάνει μπάνιο. Στην προσπάθειά του παιδιού να σταθεί όρθιο, είτε το τραβά, είτε το χτυπάει στο πρόσωπο και στα πόδια με αποτέλεσμα το παιδί να πέφτει και πάλι κάτω. Παρά τα κλάματα του παιδιού, ο θεριακλής «πρόσφυγας» συνεχίζει για αρκετή ώρα να το βασανίζει μέχρι τη στιγμή που δέχεται την προτροπή από τρίτο άτομο να σταματήσει.
    Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού! Οι δε του εσωτερικού, να μην παραλείψουν να του γνωρίσουν τα παιδιά τους, για να τους παραδώσει ένα μάθημα… πολυπολιτισμικού σαδισμού!
    (ΥΓ): Αφού κάνουν τέτοια στα «δικά τους» παιδιά, φανταστείτε –αν τους δοθεί η ευκαιρία- τι θα κάνουν στα δικά μας!

  4. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΥΛΩΝΟΥΣ Ο… ΚΟΠΑΝΟΣ

    Κάποτε, σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κομμουνιστής ηθοποιός Βασίλης Διαμαντόπουλος, είχε αποκαλέσει την σημαία μας «ένα απλό πανί». Σήμερα, ένας άλλος κομμουνιστής έδωσε μια παραπλήσια ερμηνεία, ξεχωρίζοντας τις… ιδιωτικές από τις «δημόσιες» σημαίες.
    Στη γραμμή Παρασκευόπουλου κι ακόμα παραπέρα, λοιπόν, πήγε ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Τσιρώνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North: «Ο κ. Παρασκευόπουλος ως βουλευτής πλέον και ως άριστος γνώστης της νομικής επιστήμης έχει δίκιο θεωρητικά ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά και μην λαϊκίζουμε ανάμεσα στη σημαία που είναι το σύμβολο… σημαία που αγοράζει ένας ιδιώτης από τον Κοκκώνη και την έχει ο ίδιος, αυτή η σημαία που δεν είναι δημόσια σημαία, δεν είναι σύμβολο, γιατί εκθέτουμε το σύμβολο με αυτόν τον τρόπο. Άλλο πράγμα η σημαία που είναι αναρτημένη σε έναν ιστό δημόσια και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω από τον Κοκκώνη».
    Και βέβαια, το να περιμένει κανείς σεβασμό στη σημαία από κομμουνιστές, είναι σα να προσδοκά καλλιγραφία από της μυλωνούς τον… κόπανο – που λέμε. Τέτοιοι ήταν μια ζωή

  5. Βασικα ο δημαρχος θα παει μαζι σου και με τον Τσιπρα να καταλαβετε το αεροδρομειο μην το παρουν οι ξενεοι.Ελεος

  6. ρε Γιάννη μου, δε μπορείς να λεσ στο fb ο άλλος και να αναφέρεσαι στο δήμαρχο, δείχνει εμπάθεια και αλαζονεία. Πρέπει να είσαι πιο cool. Και να λες ότι είσαι και νικητης!!! Χαμηλά το κεφάλι γιατί είσαι νέο παιδί και δεν πρέπει να σε κάψει η πολιτική από τώρα.

  7. Χόνδρος ένα εμβληματικό μνημείο
    στο ελληνικό δημοσιογραφικό τοπίο
    Που συμβολίζει τον ………..που μας κατάπιε σαν λαό και μας στέρησαν την αλήθεια.
    Γιαννακι κρατα τον σε ασφαλή απόσταση να μην σε λερώσει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ