Γυναίκες βίασαν ομαδικά ποδοσφαιριστή, έκοψαν στο πέος του λαχανικά και τον κούρεψαν! (pics)

0
1820

Ακόμα και οι δικαστές έμειναν με το στόμα ανοιχτό αντικρίζοντας το βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στη δίκη τριών Βρετανίδων, οι οποίες κατηγορούνται για σεξουαλική επίθεση σε νεαρό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 26χρονη Brogan Gillard, η 22χρονη Paige Cunningham και η 20χρονη Sharon Jones (gallery) γνώρισαν έναν 20χρονο αθλητή σε ένα μπαρ πριν περάσουν μία νύχτα πάθους μαζί του, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποίησαν ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις τους.

Αφού το θύμα λιποθύμησε από το πολύ αλκοόλ, οι τρεις γυναίκες τον έγδυσαν, έκοψαν λαχανικά στο γυμνό του σώμα και τον κούρεψαν!

Δεν έμειναν ωστόσο σε αυτά, καθώς βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους, με αποτέλεσμα τα ενοχοποιητικά στοιχεία να παρουσιαστούν στο δικαστήριο.

Αντίθετα πάντως με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, οι τρεις γυναίκες αρνούνται ότι τον βίασαν, αλλά και ότι του προκάλεσαν οποιαδήποτε σωματική βλάβη.

Σε κάποιο πάντως σημείο του βίντεο ακούγεται η Gillard να κρατά ένα ψαλίδι και να προτρέπει μία από τις κατηγορούμενες να κακοποιήσει σεξουαλικά τον άτυχο άνδρα με αυτό, χωρίς πάντως να γίνεται γνωστό τι ακολούθησε…

Η απόφαση του δικαστηρίου του Πρέστον αναμένεται να γίνει γνωστό τον Ιανουάριο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ