Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται

0
11667
Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους Στo Ντουμπάι όπως το οι θερμοκρασίες ξεφεύγουν κάθε χρονιά και ξεπερνούν τα συνηθισμένα όρια που εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε στο μυαλό μας.
Το καλοκαίρι, από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, η ζέστη μπορεί να είναι αφόρητη στo Ντουμπάι και να ξεπερνάει και τους 50 βαθμούς, ενώ η υγρασία συχνά αγγίζει το 90%.
Ωστόσο, πολλοί επιλέγουν να επισκεφθούν τo Ντουμπάι τότε, καθώς τους προσελκύουν οι αρκετά μειωμένες τιμές σε πολλά ξενοδοχεία και το φεστιβάλ αγορών Summer Surprises που προσφέρει ιδιαίτερα συμφέρουσες εκπτώσεις.
Η καλύτερη εποχή είναι από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο, και είναι τότε που οι περισσότεροι επιλέγουν να επισκεφθούν τo Ντουμπάι, καθώς οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 20 και 30 βαθμών Κελσίου περίπου.

En Dubái la semana pasada llego la temperatura a 63 grados centígrados. Es la temperatura mas alta registrada en la tierra. Los arboles se comienzan a quemar solos. Se pronostica q a mediados de julio podria llegar a 68 grados. Ya el cambio climático esta aqui.

Posted by William Diego Sanchez Arbelaez on Friday, 28 June 2019

Ντουμπάι: 63 βαθμούς Κελσίου και τα δέντρα αρχίζουν να καίγονται μόνα τους Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα θα δείτε την θερμοκρασία να αγγίζει τους… 63 βαθμούς και να παίρνουν φωτιά τα δέντρα μόνα τους! Πολλοί πιστεύουν ότι είναι η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγράφει στη γη στην πρόσφατη ιστορία. Δείτε το βίντεο [facebook]

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ