Η Ελληνική Αστυνομία βράβευσε τον Φούρναρη της Κω για την ανθρωπιστική του δράση

0
2076

Μία ακόμη βράβευση, μία ακόμη άκρως τιμητική διάκριση για τον αγαπητό σε όλους Φούρναρη της Κω Διονύση Αρβανιτάκη ο οποίος λίγες μέρες μόνο μετά την βράβευση του στις Βρυξέλλες με το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη και εκείνο της Kοινωνίας τον Πολιτών βραβεύτηκε για την ανθρωπιστική του δράση και από την Ελληνική Αστυνομία την ημέρα μάλιστα της ονομαστικής του εορτής.

Συνοδευόμενος από τον εγγονό του Ανδρέα δέχτηκε τα συγχαρητήρια αλλά και τις θερμότερες ευχές (λόγω της ονομαστικής του εορτής) από όλους τους αστυνομικούς και ιδιαιτέρως από τον Αστυνομικό Διευθυντή Β.Δωδεκανήσου κ. Γεωργακάκο αλλά και από τον κ. Καλαμάτα Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. από την Ρόδο και Πρόεδρο Αξιωματικών του Νοτίου Αιγαίου.

Ο κ. Καλαμάτας τόνισε ότι «η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να βραβεύσει τον κ. Αρβανιτάκη επειδή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους διότι με την ανθρωπιστική του δράση δεν περιορίστηκε στο να βοηθά μόνο συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες αλλά όλους, υπερέβαλε λοιπόν εαυτόν και βοήθησε αδιακρίτως όποιον είχε ανάγκη ξεπερνώντας σε προσφορά τον μέσο άνθρωπο.

Παράλληλα εξήρε την γενικότερη ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά του κ. Αρβανιτάκη όλα αυτά τα χρόνια και πριν δηλάδη την έξαρση του προσφυγικού-μεταναστευτικού φαινομένου αλλά και μετά αφού συνεχίζει να βοηθά και να δίνει ψωμί και αρτοσκευάσματα στους μετανάστες ακόμη και τώρα.»

Από την πλευρά του ο κ. Διονύσης Αρβανιτάκης ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία για την τιμητική βράβευση προς το πρόσωπο του αλλά παράλληλα θέλησε να τονίσει ιδιαιτέρως ότι η δική του προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη βασίζεται κυρίως στην ανταπόκριση και την στήριξη που δείχνει η κωακή κοινωνία έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια στην επιχείρηση του, η οποία επίσης όλα αυτά τα χρόνια ανταποδίδει την αγάπη και προσφέρει σε όλον τον κόσμο του νησιού μας.
Τέλος ο κ. Διονύσης θέλησε να ευχηθεί εκ μέρους όλης της οικογένειας Αρβανιτάκη σε όλον τον κόσμο λέγοντας τα εξής: «Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά με αγάπη, ευτυχία και υγεία πάνω από όλα!!!

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ